Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Roque Mesa bizim lig için doğru oyuncu ama cl için zayıf kalır bence

Mesa agresif, çok çok iyi pasör, oyunu elinde çeviren bir adam, hala 89 doğumlu çevik çabuk bir adam Sevilla neden bırakıyor anlamadım

Roque Mesa benim çok sevdiğim bir oyuncu özellikle Las Palmas'da oynarken hayrandım kendisine. Doğrudan Fernando'dan çok kaliteli odan 2-3 gömlek üstün diyemem zaten hali hazırda ligimizde Fernando'dan daha kaliteli bir orta saha oyuncusu da yok Sevilla'nın onu bu kadar ısrarla istemesinin tek sebebi de bu ama sezonda 40-45 maça çıkıyorsak Fernando'nun kalitesini sahaya yansıttığı maç sayısı en fazla 5*6 filan olur bu saatten sonra

Roque Mesa çok çalışkan saha içinde bir orta sahanın yapması gereken her şeyi yapan bir oyuncu basar koşar oyun kurar topu yönetir dolu dolu bir oyuncu hı Fernando doğrudan bir ön libero 3lü orta sahada tek ön libero olarak görev yapar ama Roque Mesa daha çok orta saha ikilisinden birisidir yani Banega ile birlikte geleceklerse yeni orta saha kurgumuz şu şekilde olmak zorunda

Belhanda
Banega-Mesa

Albayrak geçenlerde ‚Ali için giderim o olmazsa Mustafayi isterim o da olmazsa Hasan ile dönerim‘ açiklamasi yapmisti.

Banega transferinin sirrini vermis

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Yani şunu mu anlamalıyız
Banegayı verebiliriz diye fernando takasına girdiler, fernandoyu kapıp mesa mıdır nedir onu veriyorlar
Bu kadar salak olamayız

Fernando Mesa'dan çok daha iyi saçmalık olur Banega olmuyorsa kalsın

Diagne için yazılmış:
16 milyon euro'ya satılan galatasaraylı futbolcu. afrika kupası'nın bitmesi bekleniyor. diagne sadece aldığı paraya baktığı için, dünden gitmeye razıdır.
07.07.2019 18:18quakerboy

Mesa alınıyorsa Banega iptaldir bu adam 8 numara 6 numarada da oynuyor ama 8 kadar verimli olmuyor isminin çıkması ilginç

50463

denenebilir.

Alan, modeste şimdi de banega. Eski sevgilisini unutamayan takıntılı erkekler gibi aynı adama yoğunlaşıyoruz sonra adam gelmeyince ortada kalıyoruz. Şu florya’ya hocayla çalışabilecek profesyonel bi adam getirin ya abdurrahim ile olacak iş mi.

Ne Mesa'sı lan çocuk mu kandırıyonuz Banega'yı verin alooo @SevillaFC

Büyük ihtimalle Sevilla'nın Banega için 7 mil.€ bonservis konusunda diretmesi yüzünden hedef değişti Roque Mesa oldu

Mesa+2-3 mil.€ => Fernando takası gerçekleşebilir yoksa Sevilla'nın aynı anda 2 orta sahasını birden bize satacağını düşünmüyorum ama gelirse zaten birbirini tanıyan oynama alışkanlığı olan kaliteli 2 orta sahaya sahip oluruz

Albayrak theory gercek sanirim hani var ya ben bi oyuncu alacaksam once baskalarini isterim diye.
Aslinda gonalons'u alacaz ama once banega sonra roque mesadan girdi olaya kral

—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt