Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
re:mesa;

He doesn't seem to be very good in an attacking style but he's a very good tempo-setter and has good passing range. Needs a playmaker and probably a ball-winner alongside him to function properly though, since he's not great going forwards and makes stupid errors in defense. Kind of a luxury player right now.

selçuk inanın ekonomik boyu yani

Roque Mesa Las Palmas'da önlibero Vicente Gomez ile beraber, gecen sezon Sevilla'da ise Banega ile beraber oynamis

Dün hasan geleceğimizi de düşünüyoruz dedi ve bugün konustuğum isimler 30 ve 31 yaşında ki adamlar. niye yalan söylüyorsunuz diye sormak isterdim

Dikine fazla gitmiyormus, bize 8 numara pozisyonu icin oyunu iki yonlu oynayabilen oyuncu lazim, bence Fernando 4-4.5 milyona satilsin yeter

Palmas döneminde La Liganin en fazla basarili pas atan oyuncusu olmus la

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

forumda kendi beğenisi dışında olan her oyuncuyu çöp ilan eden bir kitle var.
Kimi begenip begenmicemi sana mi soracam? Kime cop dicemi senmi karar veriyorsun?

Burasi forum, herkesin dusuncesi farkli. Ben cop diyorsun bana gore coptur sana gore cop degildir mesela.

Luis gustavo Cop oglu coptur

Abi iyidir kötüdür ayrı , takımda Marcao ve Luyindama hariç 26 yaş altı oyuncu bile yok. Mesa iyi iyi de 30 yaşında.

Herseyi anlarimda Mesa fernando'dan diyen kariyerci kardesimiz neyin kafasini yasiyor, merak ediyorum.

Porto city gsde oynamis kral bir winner oyuncuyu hangi ezikle karsilastiriyorsunjz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt