Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mesa ve Banega gelirse eğer Belhanda gider diye düşünüyorum. Ancak araplar 30 gol atmış adamı bile alamiyorsa Belhanda'yı hiç almaz/alamaz.

Onyekuru kiralık ve Wamangituka gelsin de şu yaş yaş diyenlerin çenesi tıkansa

neden çenesi tıkansa diyorsun mesela? ben başakşehirin sezon sonundaki çöküş ve sakatlıklarını buna bağlıyorum , sen bağlamıyo olabilirsin yorum farkı. takımda 30+ adam aldığın sürece satman da zor oluyor. carole dahi zarar ettirmedi sana. ama mariano ve fernando klasındaki adamları böyle sevilla gibi piyangolar çıkmadığı sürece satamıyorsun.

Ne Mesası yahu..banega-mesa -okaka-falcao bilmem ne kaliteden bağımsız konuşuyorum hiç mi genç adam önermiyorlar bizimkilere

Reis ben isterim kesinlikle Roque Mesa'yı

Evet Banega gelse çok daha iyi olurdu ama Mesa da bu lig için çok fazla bir oyuncu, özellikle Las Palmas günlerindeki gibi bir performans gösterirse Atiba'nın göklere çıkarıldığı bu ligde Roque Mesa'nın heykeli dikilir şarkılar bestelenir

Gelirse orta sahamızın şefi olur oyunu yönlendiren adamımız olur da yanına ciddi skor katkısı veren bir orta saha lazım Roque Mesa girip ceza sahasında gol aramaz uzak mesafeden kaleyi bombalayım demez

Yani Roque Mesa'nın yanına hem saha içinde aktif görev alan oyunun iki yönünü de oynayan hem de skor katkısı verebilecek bir orta saha lazım mesela Nainggolan gibi Cyprien gibi böyle bir orta saha oyuncusu bulabilir ve Belhanda-Mesa ikilisi ile kullanırsak gerçekten sağlam bir orta saha hattımız olur
Allaha sukur dunya'da izlemedigin yok.

Koskoca Enes Dalmis kalkmis Las Palmas maclarina bakmis, Merkez Orta saha oyuncusunu defansif orta saha olan Hutchinson ile karsilastiriyor.

Mesa'yı eleştireceğim tek konu o saçma sapan bıyığı :asd:

Gelecekse sözleşmesine bıyık bırakmasını yasaklayan bir madde kolayım

neden çenesi tıkansa diyorsun mesela? ben başakşehirin sezon sonundaki çöküş ve sakatlıklarını buna bağlıyorum , sen bağlamıyo olabilirsin yorum farkı. takımda 30+ adam aldığın sürece satman da zor oluyor. carole dahi zarar ettirmedi sana. ama mariano ve fernando klasındaki adamları böyle sevilla gibi piyangolar çıkmadığı sürece satamıyorsun.

+ iki sene de bir kadro değişmek zorunda kalıyorsun.

Ftor hocamin su meşhur italya bağlantılarını bir kez olsun kullansak da a.silvayi kiralasak ya.

Belhanda fanı değilim ancak bana sorarsanız Belhanda > Mesa derim. Banega'yı çekebiliyorsak çekelim o takasta.

50465

Reis ben isterim kesinlikle Roque Mesa'yı

Evet Banega gelse çok daha iyi olurdu ama Mesa da bu lig için çok fazla bir oyuncu, özellikle Las Palmas günlerindeki gibi bir performans gösterirse Atiba'nın göklere çıkarıldığı bu ligde Roque Mesa'nın heykeli dikilir şarkılar bestelenir

Gelirse orta sahamızın şefi olur oyunu yönlendiren adamımız olur da yanına ciddi skor katkısı veren bir orta saha lazım Roque Mesa girip ceza sahasında gol aramaz uzak mesafeden kaleyi bombalayım demez

Yani Roque Mesa'nın yanına hem saha içinde aktif görev alan oyunun iki yönünü de oynayan hem de skor katkısı verebilecek bir orta saha lazım mesela Nainggolan gibi Cyprien gibi böyle bir orta saha oyuncusu bulabilir ve Belhanda-Mesa ikilisi ile kullanırsak gerçekten sağlam bir orta saha hattımız olur
sen dediysen tamamdır zaten

Sevilla'dan Amadou'yu alsak keske bu mesa yerine

Lecce, Burak Yılmaz ile her konuda anlaşmaya vardı. İtalyan ekibi, Beşiktaş ile olan görüşmeleri hafta sonuna kadar bitirmek istiyor. (Sky Italia)

Bcklılar, giderse göz yaşı dökerler muhtemelen nereden nereye :asd:

apo başkan acaba romaya gidip önce de rossi sonra nzonzi en son da gonalonsu isteme taktiğiyle fransızı mı kiralayacak acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt