Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.774
- 11.677
- 1.473
Ana bacı bırakmadıkları hırsız Burak, iki gol atınca kral oldu, giderse de altın olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mesele +30 değil çünkü kadro dengesi, eğer oyuncu iyiyse yaşına bakmam isterim, tabii ki sonra satacağımız oyuncuları hepimiz isteriz, ama şuan oyuncu satamıyoruz boş keseden para harcayamıyoruz, imkan olsa bedava Babel alınmaz Trezeguet 10m ye alınırdı, yüksek potansiyelli olmayan bir ön libero bile minimum 8-10m şuan... Fm oynanmıyor gerçek hayatta rasyonel değerlendiriyorum, Fernandoyu satarsak aldığımız 3.5m bonservis anca eksi bütçeyi kapatır ve bedava Kabore alabiliriz, ya da Mesa ile takas olur gibi değerlendiriyorumneden çenesi tıkansa diyorsun mesela? ben başakşehirin sezon sonundaki çöküş ve sakatlıklarını buna bağlıyorum , sen bağlamıyo olabilirsin yorum farkı. takımda 30+ adam aldığın sürece satman da zor oluyor. carole dahi zarar ettirmedi sana. ama mariano ve fernando klasındaki adamları böyle sevilla gibi piyangolar çıkmadığı sürece satamıyorsun.
Fernando-Kayer kafa kafaya takas.
Marcao: 12milyona italyaya satış.
10 milyonu ebubekire göm, 2 milyona josefi kirala.
Ah ulan f.ş. sorumlusu ben olacaktım ki.
Fernando Sevilla'ya gitmek istiyor ama Banega bize gelmek istiyor mu? Biz sadece bizim medya'da gelmek istedigini okuyoruz. Daha bir kac gun once Monchi Banega ile konustum ve yeni projemize ikna ve motive oldugunu gordum dedi. Bize gelmek isterse transferi Fernando + 3 milyona falan biter ama gorusmelerde Roque Mesa ismi masaya geldigine gore Banega gelmek istemiyor bence.vermiyorlarsa banegayı versinler 4-5 bonservis alsınlar fernandoyu yok öyle elden çıkaracaklarını itelemek
Tamam reis bende onu diyorum zaten Jonathan Viera hücum aksiyonlarında yer alıyordu Roque Mesa daha çok orta sahanın organizatörü olarak görev alıyor ilk topu alan adam oluyordubu arada o las palmasta jonathan viera diye bir adam vardı hani bizde belhanda var yanlış olmasın
yok bu pas rekoru kırmış
Tabi reis bir de işin bu boyutu var Fernando 'yu verip Roque Mesa + Para alacaksak gerçekleşsin bu transferbir sevillalı mesa+ 4 milyon mu vericez demiş fernandoya,vereceksinz tabi lale
Sonraki satıştan %25 pay koydum rengim relaks.Rengim 12 milyon euroya Marcao'yu satarsan küfür ederdim sana.
Tamam reis bende onu diyorum zaten Jonathan Viera hücum aksiyonlarında yer alıyordu Roque Mesa daha çok orta sahanın organizatörü olarak görev alıyor ilk topu alan adam oluyordu
Demin yazdığım gibi Belhanda'da muazzam bir hücumcu orta saha değil eğer orta saha da ki 2 oyuncumuz Roque Mesa ve Belhanda olacaksa 3. oyuncunun hücum katkısı yüksek mümkünse çok iyi skor üreten bir orta saha oyuncusu olması lazım
Mesela Érick Gutiérrez gibi oyunun 2 yönünde de görev alan + olarak da hücum katkısı ve skor üretme becerisi olan bir oyuncu ile iyi bir orta saha tandemimiz olabilir (hem solak olması ekstra tercih sebebim)
Bence doğru bir orta saha üçlüsü olabilir ...
Belhanda
Gutiérrez-Mesa
Sonraki satıştan %25 pay koydum rengim relaks.

Fernando Sevilla'ya gitmek istiyor ama Banega bize gelmek istiyor mu? Biz sadece bizim medya'da gelmek istedigini okuyoruz. Daha bir kac gun once Monchi Banega ile konustum ve yeni projemize ikna ve motive oldugunu gordum dedi. Bize gelmek isterse transferi Fernando + 3 milyona falan biter ama gorusmelerde Roque Mesa ismi masaya geldigine gore Banega gelmek istemiyor bence.