Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kjaer bizim takımda elek olur elek. kolay değil terim takımlarında stoper olmak. luyindama dediğiniz adam açık alanda elvis manuyu yakaladı. manu açık alanda kjaere 5 kere tur bindirir

Banega'yi alamayacagiz anlasildi.Bari Sevilla'dan kimseyi almadan direk Fernando'yu satalim da elimiz para gorsun.

yok bu yorum olmaz.las palmastayken la liganın en cok pas yapan oyuncusuymus mesa.bu mesela önemli bi kriter.sevillada zaman zaman oynamıs olabilir,az şans bulmus olabilir ama 2 tane mükemmel golünü gördüm bu sezon attıgı,40-50 metre uzun paslarını gördüm.boş oyuncu değil.heleki irfancanla falan kıyas etmek olmaz
Irfan Can daha iyi oyuncu şuan ki haliyle bundan %999999 eminim yani. Pas rekoru falan bilemem bizim Fernando ile ikisi 30 maç herhangi bir ligde oynasınlar Fernando tokatlar onu. Bu yüzden adamlar Fernando'ya karşı onu vrryiyorlar zaten. Selçuk Inan'da geçebilir mesela yan pas-geri pas ile.

monchi bize cöpleri vermeye calisiyor galiba

Memo ona buna cop diyorsun da bir de senin gibi futbolun ustasindan 6 ve 8 numara onerilerini alalim
Sakatlik yasamasaydi 6 numara'ya Ibrahim sangare derdim. Sakatliktan nasil gelecegini bilmedigim icin suan Sangare gelsin demem.

Vitesse'de izledigim Nakamba gelsin derim, adami stadda canli izlemisligim var. Cani isterse bu ligin en kral orta sahasi olur.

Olimpiacosa gitmis eski DOS sevdam Camara var. Oda dogru bir transfer olacagini inaniyorum.

En begendigim ise Tamaze ve Otavio. Ama onlara butce yetermi bilmem. Olmadi strasbourgdan Ibrahima Sissoko var, oda Sangare'ye benziyor.

marcao değil de luyindamayı aldığımız fiyattan iteleyip keahı alsak iyi olurdu

keah-marçao süper tandem

Keer den verim almak için deep savunma kurgusu lazım. Biz stoperleri orta saha elemanı gibi bir hayli öne çıkartarak kullanacağız özellikle ligde. Bu arada Luyindama demişken, geçen sezon nikahına aldığı Elvis Manu Çin'e kaçmış. :asd:

kjaer bizim takımda elek olur elek. kolay değil terim takımlarında stoper olmak. luyindama dediğiniz adam açık alanda elvis manuyu yakaladı. manu açık alanda kjaere 5 kere tur bindirir

güzel yaklaşım da soru şu

pique 100 metreyi 10 saniyede mi koşuyor da savunmayı rakip yarı sahanın ortasına kuran barçada yıllardır oynuyor

sen takımca rakip yarı sahaya yerleşip doğru anda baskı yaparsan stoperinin atlet olmasına gerek yok yeterli savunma zekasına sahip olsun yeter

işte fatih terimin cevaplaması gereken budur , ben neden yıllardır rakip yarı sahada oynamaya çalışıp stoperlerimin atletik performansına göre savunma planlaması yapıyorum , neden doğru takım presini uygulayamıyorum

Mesele +30 değil çünkü kadro dengesi, eğer oyuncu iyiyse yaşına bakmam isterim, tabii ki sonra satacağımız oyuncuları hepimiz isteriz, ama şuan oyuncu satamıyoruz boş keseden para harcayamıyoruz, imkan olsa bedava Babel alınmaz Trezeguet 10m ye alınırdı, yüksek potansiyelli olmayan bir ön libero bile minimum 8-10m şuan... Fm oynanmıyor gerçek hayatta rasyonel değerlendiriyorum, Fernandoyu satarsak aldığımız 3.5m bonservis anca eksi bütçeyi kapatır ve bedava Kabore alabiliriz, ya da Mesa ile takas olur gibi değerlendiriyorum

Hocam tamam da 2 senede bir kadro yapmanın , aldığın ismin sana hiçbir getirisi olmamasının anlamı ne. Trez 10M tamam ama Trez 10m olana kadar nerdeydin? Sorun burda , istediğin zaman o kadar güzel buluyorsun ki. Menajere bağlı kalmak sorun , menajerler yürütüyor işleri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt