- 11 Haziran 2015
- 39.723
- 28.174
- 2.193
https://tr.whoscored.com/Players/108176/History/Roque-Mesa
Oyuncu Las Palmas döneminde de bir cacık yapmamış niye övüldü ki?
Oyuncu Las Palmas döneminde de bir cacık yapmamış niye övüldü ki?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Artan parayi ne yapalim?Banega icin cagnenin satisini bekleyeceğiz.

Zlatan Ibrahimovic: "Benim için tüm zamanların en iyi takımı. Sadece teknik direktörün kim olduğuna karar vermem gerekecek. Belki Zlatan olur." Ekli dosyayı görüntüle 50468
Fernando-Kayer kafa kafaya takas.
Marcao: 12milyona italyaya satış.
10 milyonu ebubekire göm, 2 milyona josefi kirala.
Ah ulan f.ş. sorumlusu ben olacaktım ki.
Irfan Can daha iyi oyuncu şuan ki haliyle bundan %999999 eminim yani. Pas rekoru falan bilemem bizim Fernando ile ikisi 30 maç herhangi bir ligde oynasınlar Fernando tokatlar onu. Bu yüzden adamlar Fernando'ya karşı onu vrryiyorlar zaten. Selçuk Inan'da geçebilir mesela yan pas-geri pas ile.yok bu yorum olmaz.las palmastayken la liganın en cok pas yapan oyuncusuymus mesa.bu mesela önemli bi kriter.sevillada zaman zaman oynamıs olabilir,az şans bulmus olabilir ama 2 tane mükemmel golünü gördüm bu sezon attıgı,40-50 metre uzun paslarını gördüm.boş oyuncu değil.heleki irfancanla falan kıyas etmek olmaz
https://tr.whoscored.com/Players/108176/History/Roque-Mesa
Oyuncu Las Palmas döneminde de bir cacık yapmamış niye övüldü ki?![]()
Iki adet sikot transferi yapacagiz hayirlisiyla.Artan parayi ne yapalim?![]()
Sakatlik yasamasaydi 6 numara'ya Ibrahim sangare derdim. Sakatliktan nasil gelecegini bilmedigim icin suan Sangare gelsin demem.Memo ona buna cop diyorsun da bir de senin gibi futbolun ustasindan 6 ve 8 numara onerilerini alalim
MalesefPas atmis
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
marcao değil de luyindamayı aldığımız fiyattan iteleyip keahı alsak iyi olurdu
keah-marçao süper tandem

kjaer bizim takımda elek olur elek. kolay değil terim takımlarında stoper olmak. luyindama dediğiniz adam açık alanda elvis manuyu yakaladı. manu açık alanda kjaere 5 kere tur bindirir
Mesele +30 değil çünkü kadro dengesi, eğer oyuncu iyiyse yaşına bakmam isterim, tabii ki sonra satacağımız oyuncuları hepimiz isteriz, ama şuan oyuncu satamıyoruz boş keseden para harcayamıyoruz, imkan olsa bedava Babel alınmaz Trezeguet 10m ye alınırdı, yüksek potansiyelli olmayan bir ön libero bile minimum 8-10m şuan... Fm oynanmıyor gerçek hayatta rasyonel değerlendiriyorum, Fernandoyu satarsak aldığımız 3.5m bonservis anca eksi bütçeyi kapatır ve bedava Kabore alabiliriz, ya da Mesa ile takas olur gibi değerlendiriyorum
MalesefKriterimiz bu olmamalı ortasaha çok çok önemli
![]()