Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Formda bir Kostas 15 milyondan başlar. Elimizdekinin kıymetini bilelim.

ÖZEL - Galatasaray'da Kostas Mitroglou'nun kamp kadrosuna alınmasına karar verildi. Son karar kamp performansından sonra verilecek. Aksi halde 1 değil, 2 golcü alınacak. ➤ http://bit.ly/2G2cUtj

Kesinlikle as forvet olmalı. Falcao falan gelmez , bu adam dehşet kaliteli bir golcü , Diagne'ye tezahürat yapana kadar şu adamı çağırsalar başka şeyler konuşulabilirdi şuan.

ÖZEL - Galatasaray'da Kostas Mitroglou'nun kamp kadrosuna alınmasına karar verildi. Son karar kamp performansından sonra verilecek. Aksi halde 1 değil, 2 golcü alınacak. ➤ bit.ly/2G2cUtj Demek Muriqi’yi as forvet olarak düşündük

Guzel, simdi muriqi fb aldi zike zike as forvet alacaklar

Konu dışı ama bilen varsa cevaplayabilir mi..

Dün ayağıma küçük bi cam parçası btmıştı elimle çekip aldım ama hala bazen yere basarken sızı geliyor..

İçerde kaldıysa çıkar mı kendiliğinden

ÖZEL - Galatasaray'da Kostas Mitroglou'nun kamp kadrosuna alınmasına karar verildi. Son karar kamp performansından sonra verilecek. Aksi halde 1 değil, 2 golcü alınacak. ➤ http://bit.ly/2G2cUtj

Kesinlikle as forvet olmalı. Falcao falan gelmez , bu adam dehşet kaliteli bir golcü , Diagne'ye tezahürat yapana kadar şu adamı çağırsalar başka şeyler konuşulabilirdi şuan.

Aboubakar
Mitroglu
Adem

gayet iyi

Hocam sende bir vasat forvet seviciliği var :) Devre arası Adebayor, şimdi ise Okaka, Mitroglou falan

Mitro kendini bulursa Aboubakar kanat olarak konuşulur. Bu adamı 11 olduğuna inandırmak lazım.

Yalniz Rodrigues gecen sezon hic oynamamis, Ndiaye desen cok formsuz, bizde de tel tel dökülüyordu.

Kruse iyi topcu lafim yok ama Muric bence yetersiz kalacak.
Ndiayeyi Fatih hoca hem njk hem basaksehir gibi en onemli iki.macta tribune gonderdi her iki maci da aldik yerinde Donk oynarken,

Hocam sende bir vasat forvet seviciliği var :) Devre arası Adebayor, şimdi ise Okaka, Mitroglou falan

Hocam vasat dediğin adamların CV'lere bir bakalım. Adebayor senelerdir anamızı ağlattı ki ben kesin gelsin demedim. Formda Mitro olsa şu piyasa da en az 20. Okaka'nın ise kalitesiz olan ligimizde etkili olacağına inanıyorum.

Leş gibi orta açıp rastgele gol atan Vedat'ı mı sevseydim.

Bugün takımdan gönderilmesi istenen bir oyuncu gönderilse ve o oyuncuyu fener alsa burada ağlayacak bir sürü adam var. Hatta öyle birşey olsa bu adam satılmalı diyenler fenere gittiği için Albayrak ve Terim'i yerin dibine sokmak için söylenmedik söz bırakmaz...

Bu taraftarın bu durumundan daha çok zarar veren birşey yoktur şu takıma...

Ben de Mitro olsam Diagne gibi bir adamı tribünler falan çağırırken , arkasında yedek beklesem , bir yerden sonra sallamazdım ayrıca.

Konu dışı ama bilen varsa cevaplayabilir mi..

Dün ayağıma küçük bi cam parçası btmıştı elimle çekip aldım ama hala bazen yere basarken sızı geliyor..

İçerde kaldıysa çıkar mı kendiliğinden

Kendiliginden cikmaz. Yarayi nasil temizledin? Betadin kullanabilirsiniz.

Cam parcanin ayaginizin icinde olmasi iyi bir sey degil. Ayaginiz iltap olabilir. Doktor'a gidiniz.

Allahyar
Muriqi
Kruse
Altay
Emre

Bu oyunculardan ilk 11'e kime isterdiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt