Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ersin Düzen ;
Galatasaray ‘ın Abubakar ‘ı yalanlaması transfer planlaması açısından normal.. kimler yalanlandı ve sonra imza attılar.. Galatasaray ‘ın ilgisi devam ediyor Abubakar ‘a..

( TRTspor canlı )

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hocam vasat dediğin adamların CV'lere bir bakalım. Adebayor senelerdir anamızı ağlattı ki ben kesin gelsin demedim. Formda Mitro olsa şu piyasa da en az 20. Okaka'nın ise kalitesiz olan ligimizde etkili olacağına inanıyorum.
Leş gibi orta açıp rastgele gol atan Vedat'ı mı sevseydim.
Bence bunların hiçbirinin adının Galatasaray ile anılmaması lazım.Bu oyuncular bitmiş artık.Verebilecekleri birşey yok

Hocam vasat dediğin adamların CV'lere bir bakalım. Adebayor senelerdir anamızı ağlattı ki ben kesin gelsin demedim. Formda Mitro olsa şu piyasa da en az 20. Okaka'nın ise kalitesiz olan ligimizde etkili olacağına inanıyorum.

Leş gibi orta açıp rastgele gol atan Vedat'ı mı sevseydim.
Olayı cv ye çekersen gidip eto yu almak gerekebilir. Zira hepsinden güzel cv si var adamın.

Ndiaye ile ilgili geçtiğimiz sezon aklımda kalan sadece Sivas maçında Feghouli'ye yaptığı asist.

Eğer biz kiralık olarak ndiaye ve rogriguesi almıyorsak demekki bunların yerine birilerini alacaz demektir. Çünkü bu adamlar bize gelmeyi fenere gitmeye tercih eder.

Ndiaye ve garry istesek 2 saate imza atar öyle bir durum var ama allah korusun. Şu takımda daha beyinsiz topçu istemiyorum abi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt