Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GLADYATÖR TAKASI

Sevilla dün gece Roque Mesa'nın Galatasaray'a transferine onay verirken, Fernando'yu da takas yoluyla transfer etti.

50533

Banega olmuyorsa bizde fernandoyu vermemeliyiz. Alemin kerizi bizmiyiz. Varsın 1 sene daha oynasın sonra bedavaya gitsin. Yerine vasat bir adam aldıktan sonra satışın hiç anlamı yok.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Iyi de biz fernandodan stabil bir katki alamiyoruz ki
Adam calismiyor Sevilla dedikodulari cikinca antrenman yapmaya basladi

Sezonda 5 mac iyi oynayan biri icin 4m maaş 4m bonservis girdisi elde etmek super olur

ah ulan su yönetim ve ft'ye ulasma imkânim olsa damgami vururdum transfer politikasina

Hocam biz Banega'yı istemedik mi adamlardan? Adamlar Banega'yı göndermeyeceğiz al şu adamı diyor. Bu mu transfer stratejisi?
Tam olarak olayları bilemiyoruz içeride yaşanan,bekleyip görelim.Bu arada ben fernandoyu çok beğeniyorum ama yaşı 32 artık.

AS

G.Saray, Fernando'ya karşılık Sevilla'dan Roque Mesa'yı istedi. Mesa 30'una girmiş ve pek Sevilla ilk 11'inin oyuncusu değil.

50534

Sevilla, Mesa'yı geçen sene 6 milyon euroya almış. Fernando ile takasa girerlerse üstüne para vermezler hatta 1-2 milyon euro isteyebilirler bile.

Ancak Mesa'yı bizim teknik heyetin istediğini sanmıyorum. Muhtemelen Monchi, Fernando karşılığında Mesa'yı vererek işi oldu bittiye getirmek istiyor.

Mesa'ya çok sıcak bakamadım. 8 olarak kullansan ihtiyacımız olan skor katkısını yapacak adam değil. 6 olarak kullansan beklediğimiz agresyonu sahaya yansıtamaz.

Haftalar öncesinden, Fernando Reges'in Sevilla’nın bu sezon kadrosuna eklemesi gereken 8. yeni oyuncu olduğu biliniyordu. Aslında en zor şey Galatasaray'ı, Porto ve M. City geçmişi olan böyle parlak bir oyuncu için büyük miktarlar talep etmeden kapıyı açmaya ikna etmek oldu!

Fernando'nun Sevilla'ya transfer hikayesi: Monchi, oyuncuya iki sezonluk bir sözleşme ve performansa dayalı isteğe bağlı bir sözleşme teklif ederek, bu takımın ortalama seviyesinin biraz üstünde, iyi bir maaşla tamamladı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt