İsmail İşler
Kırmızı Üye
- 25 Ocak 2019
- 2.266
- 1.441
- 648
bence bu saatten sonra banega alma ihtimalimiz kalmamıştır geçmiş olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lazım olmayan adamı ne yapacağız?Biz 5 istedik sevilla 3 verdi belkide,3 m euro +1 yıl mesa kiralık teklif ettiler bekleyip görelim.
Lazım olmadığı ne malum?Adam 49 maça çıkmış bu sene sevilla da yeni hocaları tercih etmedi diye gömmenin anlamı yok bekleyip görelim.Lazım olmayan adamı ne yapacağız?
Biz 5 istedik sevilla 3 verdi belkide,3 m euro +1 yıl mesa kiralık teklif ettiler bekleyip görelim.
porto sürekli kiralayip duruyor, bu yatirima ve riske deger, henüz 26 yasinda dedigim gibi, 5 sene orta saha sorunu cözer. Tutarsa hatta aldigin fiyatin 2 katina satabilirsin.Müthiş 10 numara ama çok pahalıdır
ilk zamanlar öyle bir iddaa vardı ama dogrulugu tartışılırBanega gerçektende sevillanın sözleşme uzatma isteğini geri çevirmiş mi?
Hocam biz Banega'yı istemedik mi adamlardan? Adamlar Banega'yı göndermeyeceğiz al şu adamı diyor. Bu mu transfer stratejisi?Lazım olmadığı ne malum?Adam 49 maça çıkmış bu sene sevilla da yeni hocaları tercih etmedi diye gömmenin anlamı yok bekleyip görelim.
Banega beklentisi olduğu için doğal karşılıyorum,ama sabretmek ve güvenmek zorundayız hocamıza.Sabir yok forumda renkdas. Millet toplamis toplamis sövmek için Bu ani beklemis gibi
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Banega olmuyorsa bizde fernandoyu vermemeliyiz. Alemin kerizi bizmiyiz. Varsın 1 sene daha oynasın sonra bedavaya gitsin. Yerine vasat bir adam aldıktan sonra satışın hiç anlamı yok.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tam olarak olayları bilemiyoruz içeride yaşanan,bekleyip görelim.Bu arada ben fernandoyu çok beğeniyorum ama yaşı 32 artık.Hocam biz Banega'yı istemedik mi adamlardan? Adamlar Banega'yı göndermeyeceğiz al şu adamı diyor. Bu mu transfer stratejisi?
River aldı bonservisiniporto sürekli kiralayip duruyor, bu yatirima ve riske deger, henüz 26 yasinda dedigim gibi, 5 sene orta saha sorunu cözer. Tutarsa hatta aldigin fiyatin 2 katina satabilirsin.
Çinliler bile adam akıllı transfer yapmayı öğrendiDunyada sadece biz kaziklanacaz herhalde