- 12 Ocak 2013
- 50.882
- 60.299
- 4.323
Okaka'ya 3 milyon mu ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Su mehmet topal da bizim goremedigimiz bi yetenek mi var anlayamadim. Adam sezon boyu bir tane olumlu hareketi yok fenerde mehmet topalla ciktigin cogu macta beraberlige ve yenilmeye mahkumsun ziraat kupasi da dahilMehmet topalı alalım fernandoyu satmayalım bir orta saha ve onyekuruyu kiralayıp yerli kaleci ile finiş yapalım ben tavım artık en azından bu belirsizlik bitsin..Biraz ekside olacağız ama napalım marianoya katardan bir şekilde 8 milyonluk teklif gelmesini sağlamalıyız.
Gerekirse azize falan sorarız..
Muslera
linnes marcao lyundama nagatomo
fernando kiralık
feghouli belhanda babel
diagne
onyekuru,mitrouglou,adem,jimmy,sener,mehmet,selcuk,donk,yunus,atalay falan rahatça idare ederiz 1 sene daha
bu hıncal harbi ya ruh hastası yada sürekli böyle ters konusarak gündeme gelme cabası olan bi herifPuhahahaha en iyi yerli Deniz Türüç mü? Bu adam tarihin en büyük kazıklarından biri olacak. Yeni Alper Potuk. Fener'e girerse bayram ederim burada![]()
ftden sonra yaşayan en büyük galatasaraylıbu hıncal harbi ya ruh hastası yada sürekli böyle ters konusarak gündeme gelme cabası olan bi herif
Doğru bende duydum. Ama devre arası gelecek diyollaGünaydın,
Gidişat hoşuma gitmiyor umarım bir an önce mantıklı hareketler yaparız, kuşların mesut ile anlaştığını duydum.
Ben hiçbir platformda o altyapı olduğunu sanmıyorumDigiturk sanırım çıkacak sözleşmeden.
TRT alsada şifresiz izlesek.
trt alsa da şifresiz yayınlamaz en kötü anlaşır paralı platformların biriyleDigiturk sanırım çıkacak sözleşmeden.
Sevmesem de, umarım çıkmaz digitürk. Trt alırsa yabancı sınırı gelir, 3 gömlek daha kalitesizleşir lig.Digiturk sanırım çıkacak sözleşmeden.
Bilgim olduğundan değil, tahminimi söyleyeyim;Madem Tetteh bu kadar isteniyordu, neden gecen sezon devre arasi alinmadi?
Tetteh'e 7,5m önermisiz kabul görmemis. Bunun üzerine 13m istenmeyen Diagne'ye bayildik.
Aydinlatabilecek bir renkdas var mi?
Bakıyorumda kimse CLyi düşünmüyor biz yine şampiyon oluruz diyor ama kimse bu oyuncularla CLde nasıl ilerleriz düşünmüyor. Hedefimizi ne zaman küçülttük niye sadece lige odaklı konuşuyoruz?