Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Koç Alsın yayın ihalesini
Fenerli TFF Başkanı
Fenerli Yayıncı kuruluş olsun da
Gene anırta anırta şampiyon olalım...

TRT ile TURKCELL ortaklığı olabilirmiş. Türk Telekom'un mali sıkıntıları varmış. Dsmart olmaz zaten. Demirören maaşları ödemek için bankadan kredi çekiyormuş. Ssport araştırma yapıyormuş.
vay be tüpcü bjk, tff'den sonra demirören holding'i de bitirdi demek ;D

Ajax tadicle 2026'ya kadar sözleşme uzatmis yuh :D

Koç Alsın yayın ihalesini
Fenerli TFF Başkanı
Fenerli Yayıncı kuruluş olsun da
Gene anırta anırta şampiyon olalım...

Ligi fenerbahçe tvden izleriz ne guzel. Spikerliginide orada calisan dallamalar yapar. Cok enteresan olur aslinda :D

Bu Akhisara son dakika attigimiz gol ve Rize macini nasil anlatirlardi acaba :D

TRT ile TURKCELL ortaklığı olabilirmiş. Türk Telekom'un mali sıkıntıları varmış. Dsmart olmaz zaten. Demirören maaşları ödemek için bankadan kredi çekiyormuş. Ssport araştırma yapıyormuş.
Trt türkcell iyi olur aslında

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eğer vedatla denizi almış şeneri almamış olsaydık, alternatif bir hıncal açıklaması şu şekilde olurdu :

Sen orda bedava şener gibi milli takım futbolcusunu görmüyorsun, fenerin gazına gelip vedat gibi deniz gibi futbolculara milyon eurolar veriyorsun. Demek ki yönetim olarak akbaba transferinden hiç ders çıkarmamış bu yönetim. Bu nasıl iş nizan bilmezliktir, boyle mi avrupada başarı kazanacak Galatasaray.. artık Galatasaray maçlarını (27263 kez daha) takip etmicem. ha başta soylicemi şimdi soyleyim (ölebilirsin çünkü söylemezsen) , Terim tez zamanda gitmeli.

Galatasaray'lı olup da bu adam kadar Galatasaray'in başarısızlığını isteyen ama hep göt olmuş ve yine olacak başka birini tanımadım.

Son düzenleme:
Eğer vedatla denizi almış şeneri almamış olsaydık, alternatif bir hıncal açıklaması şu şekilde olurdu :

Sen orda bedava şener gibi milli takım futbolcusunu görmüyorsun, fenerin gazına gelip vedat gibi deniz gibi futbolculara milyon eurolar veriyorsun. Demek ki yönetim olarak akbaba transferinden hiç ders çıkarmamış bu yönetim. Bu nasıl iş nizan bilmezliktir, boyle mi avrupada başarı kazanacak Galatasaray.. artık Galatasaray maçlarını (27263 kez daha) takip etmicem. ha başta soylicemi şimdi soyleyim (ölebilirsin çünkü söylemezsen) , Terim tez zamanda gitmeli.

Galatasaray'lı olup da bu adam kadar Galatasaray'in başarısızlığını isteyen ama hep göt olmuş ve yine olacak başka biri tanımadım.
sen hıncalı hiç tanımamışsın

Seten neden haber vermiyor artik, adam gecen sezon bomba gibi her gun birseyler soylerdi.

Şimdi anlaşıldı olay..

BeIN Sports’un uzun zamandır geri çekilmek istemesinden sonra bu yabancı sınırlaması gündeme geldi.

Yoksa yabancı sınırlaması geliyor diye çekilmiyor BeIN.

Uzun zamandır konuşuluyor bu konu, uzun zamandır gündemde.

Muhtemelen TRT’ye geçer önümüzdeki yıllarda Süper Lig, hazır TRT’ye geçmişken yabancı sınırlamasınıda düzeltelim denildi belli ki.

Bu sene digiturk 705 milyon TL zarar etmiş. İş baya ciddi. TRT tek başına karşılayamaz. TRT'nin toplam bütçesi digiturk'un yıllık kulupleri ve TFF'ye verdiği para kadar. Muhtemelen TRT ve Turkcell olacak gibi.

Bein çıkarsa bizimkiler ihaleye girse 500 milyon + KDV sittin sene vermez. 200 milyon dolar anca verirler.

Fikstur bugun cekilmiyormuydu? Anlasilan Beİn cidden birakmak istiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt