Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 89.117
- 48.390
- 4.933
Çünkü bir anlam ifade etmiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çünkü bir anlam ifade etmiyor
An itibariyle son bir teklif yapilmali. 1 Milyon + Ahmet Çalik + Ozornvawor
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
yerli olarak evet ama ışık kaan ve ogünü bi zahmet kazanalım usta.ışık kaan benim için 3.stoper şu an ama fatih hocaya baglı.ayrıca mert cetin gelecek stopere genclerden galiba,ahmet oraya gidecekahmet giderse yedekte stoper kalmaz yalniz
1 çok 500k yeter
Su an 500de versen 250de Versen ikna olur zaten Yönetimi tebrik ediyorum Vedati anlindan öpüyorum
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
yerli olarak evet ama ışık kaan ve ogünü bi zahmet kazanalım usta.ışık kaan benim için 3.stoper şu an ama fatih hocaya baglı.ayrıca mert cetin gelecek stopere genclerden galiba,ahmet oraya gidecek
Sana antu da yaslamışlar sergen kardeş. Yine forumda bulunan bolca kuştan biri yaptığın analizle dalga geçmiş akli sıra gerizekalılar sürüsü.ömer bayram ve ahmet çalık bence de takasta kullanılmalıydı ama deniz türüç için de kullanılabilir bu ikisi.ya da sivaslı emre kılınç için.
Rodop ülke içi transferlerde yanılmıyor. Bilgilerin tamamını menajerlerden aldığını düşünüyorum.Kral rodop gene show yapmis.