Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
66yozgatFB

Gscincon da gerzek sergen zeren yine is basinda. Muric denen cöpü ibrahimovic gibi anlatiyor. Sonra da neymis seneye 3. Forvetmis falan.

Kardeş ne diyor bu mal yine.
ya bu gerizekalıyı mikleyen mi var,sabahtan akşama kadar taraftar forumları gezen öküz.kodugumun ergeni.gitsin 4-5 macını izlesin vedatın,gitsin bilhassa rizeli olup fenerli ve GSlı olanların yorumlarını okusun.ayrıca iyi özellikleri olan bi forvet diye övmüşüm murigiyi,ibrahimovic mi demişim engin futbol bilgisine soktugumun ergeni.elmander gibi dedik.ve iyi özelliklerine ragmen ancak Galatasarayın 3.forveti olur

Bizimde açıklama yapmamız lazım

Oyuncuyu sene sonunda bedelsiz olarak kadromuza katıcaz,yaptığımız bütün kabul edilmeyen tekliflerimizide geri çekiyoruz demeliyiz

Haşırt dı bilekbord hasan kartal

66yozgatfb buraya okuduguna biliyorum, ergen ergen devam edersen, doxen yapip butun kisisel bilgilerine heryere atarim

adam ol

Ahahaha muriç bunları istemeyince delirmişler.Olum aklıbaşında hangi futbolcu bizim ile sizin transfer teklifi arasında sizi seçer.Küme düşmeyemi oynasın adam yada cl de reale juveye karşımı.:asd:

ndiayenin yerini doldurmadik, fernando mariano nagatomo gitmedi. diagne ve belhanda bile gitmedi.

daha hala vedat goygoyu yapiliyor inanilir gibi degil.

sanki yabanci sayilan vedati alsan takim kurtulacak. kilit mevkiler ve gitmesi gereken oyuncular belli.

Bu arada Rodrigues fenerde bjk de ki Lens gibi olur. Biz verimli bir şekilde kullanıp 9 milyon euroya satıp faydalandık. Gomis ile birlikte iyi ikiliydiler. Fenerde o uyumu yakalayamaz.

Vedat Muriq gerçekten iyi futbolcudur.. abartmıyorum.. ivmesi sürekli yukarı doğru gidiyor yaşı 25 uygun..

Üstelik en güzeli bize gelmek için gemileri yakan biri..

Fb denen şikeci klübe bi futbolcu rest çekmiştir... GALATASARAY a gidecem demiştir....

Aha buraya yaziyorum. Vedat sezon baslamadan Parçaliyi giyecek

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Vedat' ın faydalı olacağına inanıyorum, alınmasını isterim ama bizim son teklif bile biraz fazla oldu gibi. Ayrıca Vedat bu kadar istekli olduğuna göre kendisine de sağlam para teklif etmiş olmalıyız. Bu son açıklama biraz blöf-rest gibi bir şey. ''Tamam oyuncunun isteğini dikkate alıyoruz, buyurun'' deseler bizimkiler memnuniyetle kabul eder zaten. Allah vere de Vedat' a çok yüksek maaş teklif etmiş olmayalar...

NJBpUd4n_400x400.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt