Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ultraslan'da işin içine girdiyse heh tam Emre Akbaba olayına döndük yine.
Yine sokacaklar 4 milyon euro'yu bize.
Ya sen taraftar grubusun sanane kulübün transfer işlerinden baskı kurma yönetime alacaklarsa alırlar.
Yok Rize'de aslan var, yok Kasımpaşa'da aslan var, yok Alanya'da aslan var vs.
Salak salak işler![]()
ya uzatmaya degecek bişey degil.kalitesiz bi laf sokma olmuş.seviyemizdekilerle ugrasalım.elmander benzetmesi yaptıgım muriqi üzerinden ibrahimovicler cıkaran ergenlerle degilSergen kardeşimize o küçücük beyniyle laf sokmaya çalışan o yozgatlı denen totosunu veren şeref yoksunu kim acaba.mk polyanası
Bunun kaynağını öğrenmemiz lazımBanega bizde zaten, bak bu kadar büyük konuşuyorum. Eğer gelmezse içinizden birine Numaralıdan Kombine alacağım. !
rizede aslan mı var demişler?
1 gün önceki taraftar tepkisi geçsin diye yapmıştır muriqi o açıklamayı.
alırlar o vasatı artık.
taraftarda yer
ya uzatmaya degecek bişey degil.kalitesiz bi laf sokma olmuş.seviyemizdekilerle ugrasalım.elmander benzetmesi yaptıgım muriqi üzerinden ibrahimovicler cıkaran ergenlerle degil
biliyor musun kim olduğunuSergen,
Yozgatli ergen ergen konusmaya devam ederse, ifsalarim onu.
Ad soyad
Adres
Aileseinin fotolari
nerde calistini
okul
sinif
telefon numarasi
lazimsa verim
biliyor musun kim olduğunu
almanyada yaşayan adamı ifşalasan nolcak yawalmanyada yasiyor
simdilik bukadar, birdaha salak salak konusursa komple ifsalarim heryerde.
![]()
almanyada yaşayan adamı ifşalasan nolcak yaw
uA'dan sadece ben mi nefret ediyorum acb yaw.
çok itici geliyorlar. her türlü bokun içerisindeler
yarın fenere imzalarsa ne göt oluruz heçalım yememiz için tüm ortam olustu su acıklama ile artık
Galatasaraylı göt olmaz göt ederyarın fenere imzalarsa ne göt oluruz he
bikaç sayfa önce yaptıgım yorumdaki gibi gelirse gelir,gelmezse yapacak bişey yok.ama fenere giderse yazık olur kendisine ,iyi ve yararlı bi forvet çünküçalım yememiz için tüm ortam olustu su acıklama ile artık