Muzaffer Topçu
Cezalı
- 3 Mart 2015
- 1.439
- 790
- 873
bunlar Galatasaray bu kadar veriyo,şaka yapıyo olmalı demiş.25 milyon ne parası ise artık
4.30a böl
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bunlar Galatasaray bu kadar veriyo,şaka yapıyo olmalı demiş.25 milyon ne parası ise artık
10 milyon istiyolar sanırım,guga için de 7-8 istiyolar
antu dakiler senden daha bilgili onlar bile ön protokol yapsan bile ocak ta açıklayamıyacağını biliyor. Hadi bilmiyorsun google yaz be kardeş etik kurulu ceza verir diyor ama yok sen hala ocakta imza attırır rize başkanının yüzüne 100.000 dolar fırlatırım hayaliyle yaşıyorsun. Bu arada Fatih Terim e laf ette biraz kapışalım madem.engin git biri fatih terime laf falan ediyo mu onu kovala boş boş konuşup sıkma insanların canını burda
ön protokol diye bi şey duydun mu hayatında ne anlatıyon sen hala
sen haplanıp mı giriyon bu forumaantu dakiler senden daha bilgili onlar bile ön protokol yapsan bile ocak ta açıklayamıyacağını biliyor. Hadi bilmiyorsun google yaz be kardeş etik kurulu ceza verir diyor ama yok sen hala ocakta imza attırır rize başkanının yüzüne 100.000 dolar fırlatırım hayaliyle yaşıyorsun. Bu arada Fatih Terim e laf ette biraz kapışalım madem.
yok senin gibi apache leri özellikle takip ediyorum elbet ele vereceksin kendini.sen haplanıp mı giriyon bu foruma
yok senin gibi apache leri özellikle takip ediyorum elbet ele vereceksin kendini.
düşünmüyorumFenerli oldugunu mu dusunuyorsun
Ele vereceksin ne demekdüşünmüyorum
benim ağzımdan ocakta açıklansın diye bi şey çıkmadı adam kendi yazıp kendi oynuyor yaw ne kadar ilginç 1 vakaberkay saraçoğlu internette ki hamlelerine dikkat et
kardeş madem düşünmüyordun o gün deli gibi niye konuyu anlatmaya çalıştığım adamın yanında durdun?benim ağzımdan ocakta açıklansın diye bi şey çıkmadı adam kendi yazıp kendi oynuyor yaw ne kadar ilginç 1 vaka
Uzun zamandır o Saraçoğlu engelli bende, adam net fenerli