Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TRT Spor muhabiri Volkan Kılıç: "Vedat Muriqi, önümüzdeki hafta Galatasaray'a imza atabilir."

Taraftar istiyor zannedip alacaklar sonunda Muriqgiyi

TRT Spor muhabiri Volkan Kılıç: "Vedat Muriqi, önümüzdeki hafta Galatasaray'a imza atabilir."

Taraftar istiyor zannedip alacaklar sonunda Muriqgiyi
Yeni nesil taraftar bu kulübün sonuna getirecek. Hiç bu kadar popülist, holiganist olmamıştı taraftar profilleri

kardeş madem düşünmüyordun o gün deli gibi niye konuyu anlatmaya çalıştığım adamın yanında durdun?
bak şimdi tane tane anlatıyorum
birisi dedi ki ocakta murikiyle anlaşalım gidip rize başkanına 100bin dolar teklif edelim verirse verir vermezse haziranda beleşe alırız
sen de dedin ki böyle bi şey yapamazsın tff ceza verir
ben de diyorum ki tff böyle bi şey için ceza veremez
konu bundan ibaret kimsenin ağzından resmi imza açıklama vs çıkmadı hala ocakta açıklayamazsın falan yazıyon bana ben gerçekten anlayamadım seni neyin peşindesin
ocakta bedava imza attırırz diyorum ona bile muhalefetsin
şey mi yazmam lazım anlaman için
ocakta ön protokol imzalar yaz transfer dönemi başladığında resmi imzayı atıp kapa bildiririz ve vedat murikiyi bonservis ücreti ödemeden ekibimize dahil ederiz
bunu mu yazayım nedir mevzu

Yeni nesil taraftar bu kulübün sonuna getirecek. Hiç bu kadar popülist, holiganist olmamıştı taraftar profilleri

bence hep aynıydı. taraftar için değişen tek şey sosyal medya sayesinde sesini duyurma şansı elde etmesi oldu.

arkadaşlarımızla yaptığımız muhabbeti sosyal medya sayesinde ana akım medyaya ve hatta kulüp yönetimine yansıtma şansı elde etmiş olduk. tabi bunun geri dönüşü her zaman pozitif olmuyor.

bence hep aynıydı. taraftar için değişen tek şey sosyal medya sayesinde sesini duyurma şansı elde etmesi oldu.

arkadaşlarımızla yaptığımız muhabbeti sosyal medya sayesinde ana akım medyaya ve hatta kulüp yönetimine yansıtma şansı elde etmiş olduk. tabi bunun geri dönüşü her zaman pozitif olmuyor.
Ben bundan bahsetmiyorum abi. Özellikle yeni nesil sosyal medyada ilgi çekmek adına oyuncuyu eleştiri dozunda çok ileri gidiyor ya çok yükseğe çıkarıyor ya yerin dibine gömüyor küfürlere girmiyorum bile, rakiplerle dalga geçme boyutu da başka bi noktaya vardı. Benim kastım bu

bak şimdi tane tane anlatıyorum
birisi dedi ki ocakta murikiyle anlaşalım gidip rize başkanına 100bin dolar teklif edelim verirse verir vermezse haziranda beleşe alırız
sen de dedin ki böyle bi şey yapamazsın tff ceza verir
ben de diyorum ki tff böyle bi şey için ceza veremez
konu bundan ibaret kimsenin ağzından resmi imza açıklama vs çıkmadı hala ocakta açıklayamazsın falan yazıyon bana ben gerçekten anlayamadım seni neyin peşindesin
ocakta bedava imza attırırz diyorum ona bile muhalefetsin
şey mi yazmam lazım anlaman için
ocakta ön protokol imzalar yaz transfer dönemi başladığında resmi imzayı atıp kapa bildiririz ve vedat murikiyi bonservis ücreti ödemeden ekibimize dahil ederiz
bunu mu yazayım nedir mevzu

Yaw arkadaş anlatamıyorum bir daha yazayım dinle. imza attırabilirsin bunu kamu oyuna açıklayamazsın açıklarsan tff etik kurulu sana cezayı yapıştırır. Türkiye de böyle, misal bayern lewo ile imzaladığını açıklayabildi, SEN muriç le ocakta imzalarsan A-ÇIK-LA-YA-MAZ-SIN! Ocak ta rize başkanının karşısına geçip -biz muriç le imzaladık al sana 3 kuruş ver ocak ta muriç i bana ver Dİ-YE-MEZ-SİN !!! seni tff ye şikayet eder ya büyük para cezası ya da transfer cezası verir şapa oturursun anladın mı kardeş!!!! Var mı anlamadığın bir şey?!!!!

Ben bundan bahsetmiyorum abi. Özellikle yeni nesil sosyal medyada ilgi çekmek adına oyuncuyu eleştiri dozunda çok ileri gidiyor ya çok yükseğe çıkarıyor ya yerin dibine gömüyor küfürlere girmiyorum bile, rakiplerle dalga geçme boyutu da başka bi noktaya vardı. Benim kastım bu
twiterda fenerbahce yazsan 500 begeni veren manyaklar var,quaresma de bi cimbomlu olarak 100 begeni alıyosun.böyle saçmasapan bi mecra.neyi begendiklerini bilmeden begeni atan,yorum yapan,salça olan fosforlu beyinler

Yaw arkadaş anlatamıyorum bir daha yazayım dinle. imza attırabilirsin bunu kamu oyuna açıklayamazsın açıklarsan tff etik kurulu sana cezayı yapıştırır. Türkiye de böyle, misal bayern lewo ile imzaladığını açıklayabildi, SEN muriç le ocakta imzalarsan A-ÇIK-LA-YA-MAZ-SIN! Ocak ta rize başkanının karşısına geçip -biz muriç le imzaladık al sana 3 kuruş ver ocak ta muriç i bana Dİ-YE-MEZ-SİN !!! seni tff ye şikayet eder ya büyük para cezası ya da transfer cezası verir şapa oturursun anladın mı kardeş!!!! Var mı anlamadığın bir şey?!!!!
kamuoyuna açıklayalım diye bi şey mi dedim ben sen
rize başkanına da imzaladık deme ocakta teklif et 100bin dolar aptal değilse anlar heralde sene sonu için anlaştığını bu kadar zor mu bunu anlaması cidden yav 3 gündür hala büyük harfle A-ÇIK-LA-YA-MAZ-SIN falan yazıyon da açıklansın diyen kim yok öyle biri

twiterda fenerbahce yazsan 500 begeni veren manyaklar var,quaresma de bi cimbomlu olarak 100 begeni alıyosun.böyle saçmasapan bi mecra.neyi begendiklerini bilmeden begeni atan,yorum yapan,salça olan fosforlu beyinler
İşte bu nesil sonumuz olur

Valla kusura bakmayın.
Daha 2 sene önceki Spor Toto 1.Lig topçusu Galatasaray'da oynayamaz.
Şu Anadolu kazıklarını yemeyi bırakın artık yeter be..
Kaç kişiyi aldın kaçı tuttu?
Bi Trabzon'dan alınanlar iyi çıktı.
Onun dışında parmakla sayamazsın.
Galatasaray'ı batıran Anadolu takımından yapılan transferlerdir.
Daha yeni Diagne'den kazık yenildi.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
+1905

kamuoyuna açıklayalım diye bi şey mi dedim ben sen
rize başkanına da imzaladık deme ocakta teklif et 100bin dolar aptal değilse anlar heralde sene sonu için anlaştığını bu kadar zor mu bunu anlaması cidden yav 3 gündür hala büyük harfle A-ÇIK-LA-YA-MAZ-SIN falan yazıyon da açıklansın diyen kim yok öyle biri
rize başkanı salak, değil mi? zaten konunun başlangıcı tam da benim yazdığım gibi yazılmıştı. sen şimdi yanlayarak başka bir şeyden bahdiyorsun. ben açıklayamaz ve rize başkanına ocakta al şu kadar diyemezsin diyorum. Sence biz şenerle haziran damı anlaştık yoksa nisan mayıs gibi söz kesmiş miyizdir? neden transfer in açılmasını bekledik hiç düşündün mü?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt