Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Harun(Berke)
Murat Serdar Sadik Hasan
Tolgay Ozan Emre
Baris Mehmet Alper(Ferdi)

Ismail
Sener Ahmet Sefa Emre
Selcuk Akbaba
Yunus Jimmy Ömer
Adem

Yerli kadrolari yazayim dedim. Yazmaz olaydim.​

Vedat gelmiyor muş...

Çok sevindim bu habere.
Bize artık teknik, adam geçebilen ve hızlı ST'ler lazım.

Ayrıca mümkün ise Oyuncu Serie A / La Liga / PL / Ligue1 gibi yabancı liglerden tercih edilmeli.

engin git biri fatih terime laf falan ediyo mu onu kovala boş boş konuşup sıkma insanların canını burda
ön protokol diye bi şey duydun mu hayatında ne anlatıyon sen hala
antu dakiler senden daha bilgili onlar bile ön protokol yapsan bile ocak ta açıklayamıyacağını biliyor. Hadi bilmiyorsun google yaz be kardeş etik kurulu ceza verir diyor ama yok sen hala ocakta imza attırır rize başkanının yüzüne 100.000 dolar fırlatırım hayaliyle yaşıyorsun. Bu arada Fatih Terim e laf ette biraz kapışalım madem.

neyse ben kaçtım,brezilya basınına bakın.çıkarsa ordan haber cıkar.bi de ben niyeyse bu onyekurunun menajerlik şirketinden samuel kalunun gelebileceğini düşünüyorum

antu dakiler senden daha bilgili onlar bile ön protokol yapsan bile ocak ta açıklayamıyacağını biliyor. Hadi bilmiyorsun google yaz be kardeş etik kurulu ceza verir diyor ama yok sen hala ocakta imza attırır rize başkanının yüzüne 100.000 dolar fırlatırım hayaliyle yaşıyorsun. Bu arada Fatih Terim e laf ette biraz kapışalım madem.
sen haplanıp mı giriyon bu foruma

D-qQ-m-W4AAhDKU

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt