Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emre akbaba biraz lokomotif biraz da bitik alanyaya karşı top oynadı başka ne oynadı biz mi göremedik

kasımpaşaya karşı duran top falan kullandı onu mu sayıyorsunuz

sakatlandığı erzurum maçında tel tel dökülüyordu

ayakta duramıyordu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Higuain hayal ama bı alsak ikide sağlam orta saha ile net Avrupa ayarı takım oluruz Cl çeyrek garanti

Hayali vl Kadro

Muslera
Guga Luyindama Marcao Willems
Amartey Banega
Babel Feghouli Henry
Higuain

Bu hafta Banega gelmese bu transferi unutun derim, cünkü ne kadar uzun sürerse okadar imkansiz oluyor bitmesi, Modeste olsun Alan olsun Pato olsun onlarda bitti bitecek denildi olmadi

Sakın Emre Mor gibi bir hata yapmayın sakın

Yusuf >> Mor gevşeği

Yusuf>>>>> Mor bu bi gerçek
Mor top oynamayı unuttu, daha vahimi karakterinin futbola uygun olmadığı

emre akbaba biraz lokomotif biraz da bitik alanyaya karşı top oynadı başka ne oynadı biz mi göremedik

kasımpaşaya karşı duran top falan kullandı onu mu sayıyorsunuz

sakatlandığı erzurum maçında tel tel dökülüyordu

ayakta duramıyordu

Reis olaylara çok tek taraflı bakıyorsunuz ayrıca "şaka maka gsc'nin bitmiş olması" konusunda yazdığım gibi tartışmayı da bilmiyorsunuz kusura bakmayın

Yahu adamlar yazmış Emre Akbaba'yı kötü transferler ile bir tutmayın Vedat transferi gibi değil o adam sakatlanmasa katkı verirdi vs. diye doğrudur yanlıştır bir bir tarafa da sen gelmişsin "tel tel dökülüyordu" "ayakta duramıyordu" "onu mu sayıyorsunuz" böyle mi savunuyorsunuz kendi düşüncelerinizi ? insanların düşüncelerine bu kadar mı saygınız yok

Sonra Atletico Madrid konusunda gidiyorsun Alex Telles'i kötüleyip Porto'ya çöpleş takım diyorsun. Hiç kusura bakmada bu sene en iyi deplasma oyunumuz diye konuştuğumuz sürekli örnek gösterdiğimiz maçta Porto ter atmadan bir kere geldi yendi gönderdi bizi, kendi evimizde yedeğin yedeği takımıyla 3 tane attılar bize ve o Porto grup lideri olarak çıkarken biz kıl payı ile sonuncu olmadık diye sevindik

Olaylara bu kadar tek taraflı bakmayın herkesin görüşüne saygı duymasını öğrenin artık. Böyle konuya giriş yaparsan sana cevap veren adamda böyle cevap verir

Kusura bakma hedefim sen değilsin de şu forumda 10 sene geçirmişsin iyisin kötüsün diye eleştirmiyorum kesinlikle benim tek derdim söz meclisten dışarı senin üzerinden üstüne alınacak herkese söylüyorum bunu

Hayırlı forumlar renktaşım ...

https://twitter.com/scoutcheff

Fransız basınına göre , Lille Yusuf Yazıcı için 17 milyon + bonus ödemelerle beraber 20 milyon €'a anlaştıkları öne sürüldü. Bir dahaki transferine Trabzonspor %15 transfer payı alacak. Bu transfer yakında açıklanması bekleniyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt