Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bonservisi elinde olan Yusuf, Topal gibi isimleri alacak olsak haberleri cikardi herhalde.

Simdi oyuncu satmaya calisiyor olabiliriz. Bonservisi elinde olan baska yerli alinmayabilir.

yusuf muhtemelen kontratını feshedemedi henüz. bonservisini aldığı anda imzayı attırır bizimkiler.

topal'ın olacağını ben de sanmıyorum. zaten fener'de çok kötüydü. bundan sonra ligde üstlere oynayan takımlarda oynayamaz.

Şu Süleyman rodopun YouTube kanalına destek olun. Adamlar çalışıyor.

Medyadaki Galatasaraylılara destek olmalıyız. Federasyon mhk fener ile bjk de iken medyada güçlenmeliyiz.

Nasolsa transfer gelişmesi yok, yeni konu açmaya üşendim. Japonyada kadın ünivetsiteleri varmış sadece kadınların gittiği. Muhtemelen başka da yoktur adam akıllı diğer ülkelerde. Reyiz yök başkanına emir vermiş bizde de hemen çaluşmalara başla diye. Hatta kreşten üniv kadar bi sistem istemiş. Caponun diğer herşeyini bırakıp bu ne amaç taşıdığı bilinmeyen ve yüzde 5-10 olduğu söylenen bu sistemi gündeme getirme konusunda değerli fikirlerinizi attırın pls

50146

S.a cagne gitti mi

Nasolsa transfer gelişmesi yok, yeni konu açmaya üşendim. Japonyada kadın ünivetsiteleri varmış sadece kadınların gittiği. Muhtemelen başka da yoktur adam akıllı diğer ülkelerde. Reyiz yök başkanına emir vermiş bizde de hemen çaluşmalara başla diye. Hatta kreşten üniv kadar bi sistem istemiş. Caponun diğer herşeyini bırakıp bu ne amaç taşıdığı bilinmeyen ve yüzde 5-10 olduğu söylenen bu sistemi gündeme getirme konusunda değerli fikirlerinizi attırın pls

Konuşmasını bende dinledim. Herşeye müdahale edip kendince fikirler üretmeye bayılıyor adam. Radikal islamcı kanadı yeniden kazanmaya çalışıyor başka bir açıklaması olamaz bence.

Konuşmasını bende dinledim. Herşeye müdahale edip kendince fikirler üretmeye bayılıyor adam. Radikal islamcı kanadı yeniden kazanmaya çalışıyor başka bir açıklaması olamaz bence.
Aynen katılıyorum. Bir de gündem değiştirme de olabilir, oyalansın millet. Ve senin de dediğin gibi aslında bi laiklik kokan tartışmalarla ayrıştırıp sıklaştırma olayı diye düşünüyorum

Aynen katılıyorum. Bir de gündem değiştirme de olabilir, oyalansın millet. Ve senin de dediğin gibi aslında bi laiklik kokan tartışmalarla ayrıştırıp sıklaştırma olayı diye düşünüyorum

Köşeye sıkıştı iyice ne yaptığını,ne dediğini düşünmeden aklına geleni direk söylüyor. Tahlil gücünü kaybetti adam resmen! Ülkenin insanlarını analiz edemiyor bile yabancılaştı yönettiği Ülkenin gündeminden bir haber.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt