Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.911
- 20.669
- 2.333
Noluyor
Savaş var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Noluyor
Bonservisi elinde olan Yusuf, Topal gibi isimleri alacak olsak haberleri cikardi herhalde.
Simdi oyuncu satmaya calisiyor olabiliriz. Bonservisi elinde olan baska yerli alinmayabilir.
Geldi, yarın yine uğrarım dedi gittiSelam banega bugünde geldimi
Nasolsa transfer gelişmesi yok, yeni konu açmaya üşendim. Japonyada kadın ünivetsiteleri varmış sadece kadınların gittiği. Muhtemelen başka da yoktur adam akıllı diğer ülkelerde. Reyiz yök başkanına emir vermiş bizde de hemen çaluşmalara başla diye. Hatta kreşten üniv kadar bi sistem istemiş. Caponun diğer herşeyini bırakıp bu ne amaç taşıdığı bilinmeyen ve yüzde 5-10 olduğu söylenen bu sistemi gündeme getirme konusunda değerli fikirlerinizi attırın pls
Allah bizimle deyince milletin elleri parçalanıyor alkışlamaktan! Neden kendini yoruyor ki...Konuşmasını bende dinledim. Herşeye müdahale edip kendince fikirler üretmeye bayılıyor adam. Radikal islamcı kanadı yeniden kazanmaya çalışıyor başka bir açıklaması olamaz bence.
Aynen katılıyorum. Bir de gündem değiştirme de olabilir, oyalansın millet. Ve senin de dediğin gibi aslında bi laiklik kokan tartışmalarla ayrıştırıp sıklaştırma olayı diye düşünüyorumKonuşmasını bende dinledim. Herşeye müdahale edip kendince fikirler üretmeye bayılıyor adam. Radikal islamcı kanadı yeniden kazanmaya çalışıyor başka bir açıklaması olamaz bence.
Joao Felix resmen Atleticoda
Bilir kisiye benziyorsun. Gercekleri söylesende bizde ögrensek?Emre Mor yalan.
Aynen katılıyorum. Bir de gündem değiştirme de olabilir, oyalansın millet. Ve senin de dediğin gibi aslında bi laiklik kokan tartışmalarla ayrıştırıp sıklaştırma olayı diye düşünüyorum
Bence en gec 30 austosda gelirBanega pazartesiden önce gelmez.