- 10 Mart 2013
- 121.637
- 158.460
- 5.068
Capsman şu sahnenin Albayrak versiyonunu yapsın @Uğur İz
Ewt iyi olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Capsman şu sahnenin Albayrak versiyonunu yapsın @Uğur İz
Ozguven li buldum seni bu aksamFernando sonrası Marianoda giderse İQ olarak iyice dibe vururuz bi Feghouli kaliyor beynini kullanan. Linnes çok iyi niyetli ama kafası kesik tavuk gibi görüyorum ben onu.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Victor glaentzlin mesela 1998 dogumlu para kazanabilirzKim mesela isim verebilir misin?
VIA_A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence bu iş biraz inata bindi. Iki camiada kuyrugu dik tutma derdinde. Rize baskanida kıs kıs guluyordur simdi.
Eski Mehmet Topuz, Emre Akbaba transferleri vol 2.
Fernando ve Diagne yerine
Donk ve Muriç
Basbaya leş oluyor kadromuz. Fatih hocanın anadolu topçusu fetişi tuttu yine. Mafyavari adamları aldırıyor. Adem Büyük başlıca örneği.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
| Mesajı Gönderen: erdemmfb:cLink:3243522 Twitterde bir çok yabancı kaynak böyle listeler yapmış . Ege kupasını neredeyse tek başına alan bi futbolcu için gözlemcilerin boş duracağını mi sanıyoruz ? Maximum 2 sene daha beklerler. A takımda biraz oynadıktan sonra ömer faruk gider.. Elifin 15 ettiği yerde omerin 100 e gitmemesi için bir sebep söyleyin ? Şu genc dembele var ya ondan 2 tik daha iyi ömer. Dembele için yüz milyonlar havada uçuşuyor. Ama kafam nassı guzel ![]() |
Bilemedim. Bu yoklukta taraftarın vu kadar parayı bu adama verilmesi sebebiyle çıldırma ihtimali de var. Zaten bütçeleri yok doğru düzgün... Belki yapacakları 1 ya da 2 bölge transferinden etmiş olunabilir.Vedat için verilen para fazla ama bu tarz transferler psikolojik üstünlük getirir. Fb vedatı alırsa psikolojik olarak üstnlük elde eder, ha faydası az olur çok olur bilemem. Umarım kaptırmayız.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bilir kisiye benziyorsun. Gercekleri söylesende bizde ögrensek?
[/QUOTE
1 kere bilgi paylaştım.Diğer yazdıklarımı yorum olarak kabul edebilirsin.Gelmicek dediklerimden biri gelirse eğer gelip bana hani gelmicekti diye sorabilirsin.