Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siradaki transferler boyle olur (tahmin):

1. Yerli kaleci transferi
2. Yerli bir kanat
3. Diagne Satis
4. Mitroglu gonderilis
5. Muriqi
6. Banega
7. Scout dos transferi
8. Kapanis.

Gustavo Cuellar’ı inceledim o adamı alamayız aga. Adı ingiltere kulüpleriyle geçtiği için fiyat katlanmış. Şu anda ilgileri yoksa belki diyeceğim ama bizim bir oyuncuya 8-10 m eurolar verecek durumumuz yok bence. Belhanda+cagne+mariano+fernando giderse belki verebiliriz ama 4 mevki boşaltıp bi adama o paraları gömmek ne kadsr mantıklı bilemedim

Benim anlamadigim Mitroglu'nu biz niye yollamak istiyoruz? Adam cok az sure aldi ve hepsinde etkili oldu neredeyse ve top ayagina geldiginde Diagne gibi degil gayet teknik, gidebiliyor yani anlamiyorum niye? Simdi bu Muriqi iyi mi futbolcu Mitro'dan?

Benim anlamadigim Mitroglu'nu biz niye yollamak istiyoruz? Adam cok az sure aldi ve hepsinde etkili oldu neredeyse ve top ayagina geldiginde Cagne gibi degil gayet teknik, gidebiliyor yani anlamiyorum niye? Simdi bu Muriqi iyi mi futbolcu Mitro'dan?

Valla açıkçası kamptan sonra görmek isterim mitroyu. Bize geldiğinde fizik olarak bitikti, iyi bir kampla eski gücüne kavuşursa muriqin çok çok üstünde bir forvet. Ama işte bakalım kampta nasıl olacak. O yüzden bu forvet işi ağustosun sonuna kadar devam eder bence

Abou
Vedat
Mitr
Adem

fena olmaz

Chich
Vedat
Mitr
Adem

yine fena olmaz

Vedat
Mitr
Adem

ligde idare eder avrupada iş yapmaz

FERNANDO gidecekse yerine scout transferi lazım ya claudio falcao ya da Ludovit reis BARCELONA B 'de oynuyor
Ludovit Reis bence iyi transfer olur hızlı atik çevik genç

Yapma Renkdas. Suat Kaya mi tek yönlüydü?? Suat Kaya gencliginde daha önde oynayip sonradan daha geriye cekilmisti. Oyunun iki yönünüde oynardi. Yani öyle tek yönlü falan degildi.
Sonrasını söyledim zaten. Bizim altın yıllarımızda yani 96-2000 yıllarında iki yönünden çok savunmaya ağırlık oynuyordu sonuçta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt