Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha kamp programı bile açıklanmadı, kulüpte yine herşey kaos

"Yeni sezon öncesi teknik direktörümüz Fatih Terim yönetiminde 4 Temmuz 2019 Perşembe günü Florya Metin Oktay Tesisleri’nde bir araya gelecek olan takımımızda ilk iki gün sağlık kontrolleri yapılacak.

Sezon hazırlıklarının ilk bölümü 4-14 Temmuz 2019 tarihleri arasında İstanbul’da olacak.

İki günlük iznin ardından 17 Temmuz 2019 Çarşamba günü Avusturya’nın Tirol eyaletine bağlı Seefeld kasabasına yurt dışı kamp çalışmalarını gerçekleştirecek olan takımımız, Avusturya’daki bir haftalık kamp süresi sonrası 23 Temmuz 2019 Salı günü Türkiye’ye dönecek.

Galatasaray’ın sezon öncesi maç ve takip eden hazırlık dönemi ile ilgili bilgiler daha sonra paylaşılacak."

maclar da bellidir herhalde

Banega da yılan hikayesine dönecek bu gidişle. Tüm yaz bununla uğraşıp yine sonunda yetersiz birisini almazlar inşallah.

sent via GSC

50173

teknik direktörün açıklama yapması enteresan. Alan işine dönecek belli oldu

Baneganın alternatifi kim acaba fernando-donka hazır olalım tabi fernando gitmezse ndiayeye neden açık kapı bırakıldığı belli geçen senede isim çıkmadığında transferde gizli yürütülüyor diye düşündük forvet alamadan transferi bitirdik şimdi de 3 haftadır banega ismi var sadece başka isim yok kamp başlıyor 2 güne ama kadro kalitesi artmış değil demek ki şampiyon olamazsak bitmişiz biz

luyindamanın bonservisini alalım başka bir şey istemem. kısır bir dönem olacak belli ki

Beyler Albayrak şu an Amsterdam’da ve Ajax’tan bir oyuncunun transferi için gelmiş.Oyuncunun adını öğrenip yazacağım.Biliyorum kaynak vs olmadan duyum vermek yasak ancak ben duyumcu değilim sadece şu an gerçekleşen bir şeyi söylüyorum.Oyuncunun adını öğrenince yazacağım.

Bizim yaptığımız şey aç satıcılık
Bunların yaptığı tok satıcılık
Biz bunu anlatmaya çalışırken bağzı aşırı galatasaraylı arkadaşlar
aman efendim nolcak kötüye de mi kötü demeyelim
zambiya liğindeki humombo akamwoyu alsaydık böyle olmazdı falan fistan
Olan zaten olmuş ve olmuşu bu kadar itin gözüne sokup da ondan gelecek beklemek
Mallık demek istemiyorum sonuçta ayıp olur
Cahillik de hoş kelime değil
Aptallık incitici olur
Salaklık çok kullanmayı tercih etmem
Ama
bu demek değildir ki hoş bir şey yapılan.

Bizim taraftar sosyal medya'da Diagne'ye demedigini birakmiyor, adam aciklama yapmak zorunda kaliyor ve taraftara kafa tutup hic bir yere gitmiyorum diyerek ligde 46 macta 42 gol atan oyuncunun degerini dusuyoruz, boylece yonetimin de pazarlik konusunda eli guclu olmuyor

Allah aşkına bir yönetici de çıkıp açıklama yapmıyor.Transferler de genel olarak şu durumdayız vs vs diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt