Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banega ile oyalıyorlar bizi dicem de bi yalanlama falan gelmedi şu ana kadar. Her gün tvde medyada bu isim var yalanlama yapılması gerekiyordu sonra Alan mevzusuna dönmesin

muslera
mariano.. luyindama.. marcao.. nagatomo
donk.. fernando
feghouli.. belhanda.. babel
diagne

ismail
şener.. ahmet.. ozornwafor.. linnes
topal..selçuk
yusuf.. jimmy.. adem
mitroglu

böyle gireriz lige hadi hayırlı olsun

kimse gitmezse böyle de giremeyebiliriz. luyindama'yı alamadık henüz. kimseyi satamazsak riske girmek istemeyip almayabilirler.

teknik olarak transferi eksi ile kapatıp adam satma işini devre arasına bırakabiliriz elbette ama devre arasında adam satmak mecburiyetinde olmak riskli bir durum. ben o riski almazdım.

Sıkıntı yok PL'de transfer sezonunun kapanmasina 1 ay kaldi, son gunlerde her yere saldiriyorlar transfer icin, Diagne'yi 15'e satariz
Hocam kadrolara baktımda kimin forvet ihtiyacı olabilir diye PL de alt sıra olabilecek takımlara.Norwich'in 3 tane forveti var.Hocası da Alman hayatta almaz bizim arızayı.Aston Villa Wesley'i aldı yatırım yaptı hayatta almaz.Brighton'da 4 tane forvet var daha adam akıllı Locadia'yı oynatmıyorlar.Tek umut Sheffield United.Aslında tam C.Palace'a çakmalık topçu.Siyahi ve yeteneksiz forvetlere bayılıyor onlar:p

Enseyi karartmayın..

Banegs transferi haftaya netleşir ve parçalı formamızı giyer.

Bu tarz spekülasyonlar her transfer döneminde olan şeyler.

Alacağı bir futbolcunun piyasası yükselmesin diye bir önlem olabilir. Ya da pazarlık gücünü yüksek tutmak ister bize karşı vs vs. Klasik transfer hileleri.

D-ogT_iX4AAP_oB

Sozde Herrera icin devreye girmistik, Turkiye'de gazeteci olmak guzel

bence yikanmamis arkadaslarimiz var aramizda. o yuzden negatif haberler aliyoruz. hamam topici kurulmali

kimse gitmezse böyle de giremeyebiliriz. luyindama'yı alamadık henüz. kimseyi satamazsak riske girmek istemeyip almayabilirler.

teknik olarak transferi eksi ile kapatıp adam satma işini devre arasına bırakabiliriz elbette ama devre arasında adam satmak mecburiyetinde olmak riskli bir durum. ben o riski almazdım.
Mariano + yunus için eşşek değillerdir heralde 3.8 kazanırlar. Alırlar luyi nin bonservisi.
Linnes Şener sağ beki götürür artık

Mariano + yunus için eşşek değillerdir heralde 3.8 kazanırlar. Linnes Şener sağ beki götürür artık

valla bana o transfer haberleri de balon geliyor açıkçası.

bence yegane gelir kaynağımız diagne.

giderse yırtarız gitmezse sı.tık diyebiliriz. ;D

diğer adamların hemen hemen hepsi bizde iyi şartlarda oynadığı için teklif gelse dahi ayrılmak istemeyebilirler.

valla bana o transfer haberleri de balon geliyor açıkçası.

bence yegane gelir kaynağımız diagne.

giderse yırtarız gitmezse sı.tık diyebiliriz. ;D

diğer adamların hemen hemen hepsi bizde iyi şartlarda oynadığı için teklif gelse dahi ayrılmak istemeyebilirler.

Sen 30 yaş üstü olsan 4 m kazansan sırf daha iyi ligde oynamak için 3 e falan oynarmısın? Tabiki hayır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt