Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.741
- 11.824
- 1.163
Dransfer şov başlıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Türklerin genetiği böyle ne bekliyorsunuz kısa boylu sakallı esmer ve göbekli hepsi bakınız Arda Turan, Ozan Tufan falan.Şu altyapıya azıcık çeki düzen verilsin fizikli elemanlar görmek istiyorum. İstediği kadar yetenekli olsun fizikleri yetersiz olduğu sürece cacık yapamazlar. Madrid, porto gibi altyapılara bakın tüm topçular fizikli,uzun, dengeli bizimkilerde ise 1.70'i geçip azıcık vücut yapan müthiş fizikli deniyor.
Böyle olmayan çok türk var mesela benTürklerin genetiği böyle ne bekliyorsunuz kısa boylu sakallı esmer ve göbekli hepsi bakınız Arda Turan, Ozan Tufan falan.
Avrupa'daki adamların genleri saglam boylu Poslu fizikli kasli adamlar
ne diyelim kader Allah bizi böyle mi yaratmış yoksa sonradan mı adaptasyon evrilmisiz genetigimiz bozulmuş orasını bilemem
Transfer Önerim: Karamoko
Böyle olmayan bir Türk daha tanıyorum Konyalı @Ünsal Vardar kardeşim sarışın 1,90 boy 90 kg yaşı da uygun futbol oynamaya yonelseydi buyuk futbolcu olurdu iyi golcü olurdu ama bira içmesi handikapBöyle olmayan çok türk var mesela benAltyapılara oyuncu seçimleri yanlış yapılıyor. 8-9 yaşlarındayken kısa boylu, hızıyla 2-3 çalım atan oyuncuları topluyorlar sonra da bu oyuncular tutmuyor. Özellikle beşiktaş bunu çok yapıyordu 7-8 sene öncesinde beşiktaşın her yaş grubunun ilk 11'inde 5-6 tane çalım atan,zayıf,esmer topçu bulurdun.
Bugün kamp başlangıcı ondandır"Galatasaray Things" diye bisi paylaştılar.
Başlıyoruz.
SM-J730F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bugün kamp başlangıcı ondandır
Sezon açılışı içindir."Galatasaray Things" diye bisi paylaştılar.
Başlıyoruz.
SM-J730F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
BencedeBugün kamp başlangıcı ondandır
Deutsche Mark (DM)para birimi olarak hangisi
sterlin dolar euro
Karakteride geçtim gayet iyide oyuncu. Millet niye beğenmiyor anlamiyorum.Hasan Aliye bizde olmasini isterdim, karekterli oyuncu.