Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tıp mezunu falan değilim.Ama zamanında araştırdım.Kaslı olmak ≠ Güçlü olmak.Zaten futbol piyasasına bakınca bayıldığınız adamların hepsinin ilk zamanlarının da çok farklı olmadığını göreceksiniz gençlik yıllarında.
Mesela Aguero, Bruma,Modric,Messi.Bunların birkaçına futbolcu olamayacak kadar güçsüz ve zayıf denilmiş hekimler tarafından. Birde toplumumuzun fizyolojik yapısı malumunuz.Bu yüzden altyapının yetersizliği konusunda bende hemfikirim ama futbolcu fiziğinden dolayı 17 yaşındaki oyuncuları gömmek pek mantıklı değil

Şu altyapıya azıcık çeki düzen verilsin fizikli elemanlar görmek istiyorum. İstediği kadar yetenekli olsun fizikleri yetersiz olduğu sürece cacık yapamazlar. Madrid, porto gibi altyapılara bakın tüm topçular fizikli,uzun, dengeli bizimkilerde ise 1.70'i geçip azıcık vücut yapan müthiş fizikli deniyor.
Türklerin genetiği böyle ne bekliyorsunuz kısa boylu sakallı esmer ve göbekli hepsi bakınız Arda Turan, Ozan Tufan falan.

Avrupa'daki adamların genleri saglam boylu Poslu fizikli kasli adamlar

ne diyelim kader Allah bizi böyle mi yaratmış yoksa sonradan mı adaptasyon evrilmisiz genetigimiz bozulmuş orasını bilemem

Türklerin genetiği böyle ne bekliyorsunuz kısa boylu sakallı esmer ve göbekli hepsi bakınız Arda Turan, Ozan Tufan falan.

Avrupa'daki adamların genleri saglam boylu Poslu fizikli kasli adamlar

ne diyelim kader Allah bizi böyle mi yaratmış yoksa sonradan mı adaptasyon evrilmisiz genetigimiz bozulmuş orasını bilemem
Böyle olmayan çok türk var mesela ben :) Altyapılara oyuncu seçimleri yanlış yapılıyor. 8-9 yaşlarındayken kısa boylu, hızıyla 2-3 çalım atan oyuncuları topluyorlar sonra da bu oyuncular tutmuyor. Özellikle beşiktaş bunu çok yapıyordu 7-8 sene öncesinde beşiktaşın her yaş grubunun ilk 11'inde 5-6 tane çalım atan,zayıf,esmer topçu bulurdun.

Transfer Önerim: Karamoko

Vay be koca celtic 16 yasindakine sans veriyor ama bizim sözde genc yetenekleri oyuna almaya bile korkuyorlar, nedeni de iyi oynamasa harcanmasini istemiyorum deniliyor. gercek yetenek varsa icabinda bu arkadas gibi 16 yasinda bile maclara cikar

Böyle olmayan çok türk var mesela ben :) Altyapılara oyuncu seçimleri yanlış yapılıyor. 8-9 yaşlarındayken kısa boylu, hızıyla 2-3 çalım atan oyuncuları topluyorlar sonra da bu oyuncular tutmuyor. Özellikle beşiktaş bunu çok yapıyordu 7-8 sene öncesinde beşiktaşın her yaş grubunun ilk 11'inde 5-6 tane çalım atan,zayıf,esmer topçu bulurdun.
Böyle olmayan bir Türk daha tanıyorum Konyalı @Ünsal Vardar kardeşim sarışın 1,90 boy 90 kg yaşı da uygun futbol oynamaya yonelseydi buyuk futbolcu olurdu iyi golcü olurdu ama bira içmesi handikap

Bunlar diagne satamsa resmen patlarlar cünkü herseyi bu satisa baglamistir bizim yönetim, cidden takimda kalirsa gel cümbüse, sözde 10milyon euro cöpe gitmesin diye diagne alindi, bizde yarim sezon oynayip alicisi bile hazirdi.

Hasan Aliye bizde olmasini isterdim, karekterli oyuncu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt