Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nevzat: aldigim bilgilere göre feghoul belhanda istanbul'a indiginde florya'ya en yakin camiyi sormuslar. max kruse 3 sene önce GS icin istanbul'a gelmis. geldiginde ilk sorusu "burada en yakin gece kulübü nerede" :asd:

aykut ince: mehmet emin uluc nevzat'in aciklamalarini dinledin, ne diyorsun :oops:

m.e.u.: bildigimiz nevzat iste :red:

nevzat: bildigimiz nevzat derken :unsure:

;D

zuahhahhaha yisinler birbirine

medyaya düsmeyen müthis scout transferleri yapariz belki

sırf Galatasaray dan geldi diye seviniyo fbliler serdarla tolgaya da ondan sevindiler kabul ettiler ama işler kötü gitmeye başlayınca ilk onlara sövcekler ajan bunlar diye izlemesi zevkli olacak

Yakında başlar bizim yöneticiler kadromuz oldukça güçlü transferde aceleci değiliz diye ...

Her sene bir tane çıkarmak lazım.
Benim için şampiyonluk kadar önemli genç oyuncuların oynayıp satılması.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
benim için banegadan daha önemli atalay ve mustafa kapıyı kazanmak.benim için seriden daha önemli bartug elmaz gibi bi cevheri işlemek.ve benim için daha önemli bu takıma gelecek olan en iyi sagbekten bile yusuf erdem gümüşü kazanmak.öyle böyle değil saydıklarım.hepsi özel.

Allah nice şampiyonluklar nasip etsin inşallah bu forma altında.şans bulmasını sabırsızlıkla bekliyorum

Nevzat: D’avila ile görüştüm , arabistanda şuanda bir kriz var şu anda farklı seçenekler üzerinde duruyoruz

benim için banegadan daha önemli atalay ve mustafa kapıyı kazanmak.benim için seriden daha önemli bartug elmaz gibi bi cevheri işlemek.ve benim için daha önemli bu takıma gelecek olan en iyi sagbekten bile yusuf erdem gümüşü kazanmak.öyle böyle değil saydıklarım.hepsi özel.
Aynen renkdaş çok mükemmel bir haz veriyor.
Şu an Trabzon'a imreniyorun bünyelerindeki oyuncular için.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt