Recep Gül'ün geri alma opsiyonu var mı beyler?
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Recep Gül'ün geri alma opsiyonu var mı beyler?
A spor fb muhabiri: garry fbde nevzat avucunu yalasın
nevzat: aldigim bilgilere göre feghoul belhanda istanbul'a indiginde florya'ya en yakin camiyi sormuslar. max kruse 3 sene önce GS icin istanbul'a gelmis. geldiginde ilk sorusu "burada en yakin gece kulübü nerede"
aykut ince: mehmet emin uluc nevzat'in aciklamalarini dinledin, ne diyorsun
m.e.u.: bildigimiz nevzat iste :red:
nevzat: bildigimiz nevzat derken
![]()
Öyle demedi de ona getirdi lafı göktuğhan argın diye bi herifhaydaaa kim dedi onu
Bende göremedim ama hiç umudum yok %35 koymuşlarsa geri almayı koymazlar.500.000 demişlerdi ama kapta göremedim
Öyle demedi de ona getirdi lafı göktuğhan argın diye bi herif
yani pekte üzülmemek lazım.yolu acık olsun.kanatta daha yunus var,metehan var,fırat güllü var (mustafa kapı potansiyelinde-aynı zamanda 10 numara),bozan var.daha selman dibek geliyo.hangi biri şans bulsunBende göremedim ama hiç umudum yok %35 koymuşlarsa geri almayı koymazlar.
Her sene bir tane çıkarmak lazım.yani pekte üzülmemek lazım.yolu acık olsun.yunus var,metehan var,fırat güllü var (mustafa kapı potansiyelinde-aynı zamanda 10 numara)),bozan var.daha selman dibek geliyo.hangi biri şans bulsun
recepten bir halt olacagini düsünselerdi 80 bin euroya vermezlerdi zaten.Recep Gül'ün geri alma opsiyonu var mı beyler?
benim için banegadan daha önemli atalay ve mustafa kapıyı kazanmak.benim için seriden daha önemli bartug elmaz gibi bi cevheri işlemek.ve benim için daha önemli bu takıma gelecek olan en iyi sagbekten bile yusuf erdem gümüşü kazanmak.öyle böyle değil saydıklarım.hepsi özel.Her sene bir tane çıkarmak lazım.
Benim için şampiyonluk kadar önemli genç oyuncuların oynayıp satılması.
Aynen renkdaş çok mükemmel bir haz veriyor.benim için banegadan daha önemli atalay ve mustafa kapıyı kazanmak.benim için seriden daha önemli bartug elmaz gibi bi cevheri işlemek.ve benim için daha önemli bu takıma gelecek olan en iyi sagbekten bile yusuf erdem gümüşü kazanmak.öyle böyle değil saydıklarım.hepsi özel.