Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
50213

A.Albayrak begenmis

Su adami 3m euro onermistik ve 5m istiyordu empoli keske alsaydik be

Bizim futbolda transfer işleri de hep duygusal valla.

5 milyon veremedik gittik 1 sene sözleşmesi kalmış Emre'ye 4 milyon bayıldık ha bir de ihtiyacımız bile yoktu.

Daha öncelikli mevkiler varken gittik sırf duygusallıktan Emre'ye bastık parayı sonra forvetsiz 6 ay tarihin en kolay CL kurasında zor şer üçüncülük.

Bak gör Vedat'a da en az 4 milyon verecekler. Aha buraya yazıyorum gelince hatırlatırsın bana en az da 1.75 milyon euro maaş.

Oysa Toulouse kadar bile olamıyoruz. Adamlar saçma sapan Hasan Kartal malı ile uğraşacaklarına Yunanistan gol kralını transfer ettiler.

Olay bu zaten kimse bulunmaz hint kumaşı değil ve bir çok alternatif var bizim sıkıntımız bir oyuncunun peşine düşüp 3 ay harcamamız.

Mesela Banega olmuyorsa bırak zorlama yani git başka adam mı yok sanki?

Bul getir Marcao gibi zaten kimse sesini çıkarmıyor Fatih Hocadan ötürü.

Albayrağın Rize’ye sempati ayağına 3.75 + oyuncu karşılığı Vedatı alacağından o kadar korkuyorum ki

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@[B]ultrAslan[/B]

Oyuncusuna köle muamelesi yapmaya kalkan bu şahıs ve kulübün masada artık eli zayıf ve astronomik teklifleri hak etmiyor! Bundan sonra yönetimimiz Galatasaray'a sürekli saldıran Rize başkanına daha önceki tekliflerden çok daha düşük bir teklif sunmalıdır!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt