Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne Vedattan en az bir seviye daha iyi oyuncu. Adam devre arasi geldigi, uyum saglayamadigi takimda 12 macta 10 gol atti. Gelecek sezonda Diagne gollerine devam edecektir. Diagne agir olmasina ragmen, cok iyi pozisyon alabiliyor stoperlerin arasinda. Herkes Trabzonspor macinda golü atamadigina bakiyor, ama kimse 3 oyuncu arasindan nasil zekice siyrildigina dikkat etmiyor.

Diagne´yi agir olmasindan dolayi, sadece tarz olarak istemiyorum. Ve ayni zamanda taraftarin baskisi, kendisinin arizaligi, ve Fatih Terim´in kendisinden pek hosnut olmadigi kanaatimden dolayi, en uygunu cift haneye yeniden satip bütce acmamiz oldugunu düsünüyorum.

Ama tamamen bundan bagimsiz, mental olarak bizde kendini tamamen bulmus, ve takima uyum saglamis bir Diagne ligin anasini aglatir.

Bu arada ben böyle derim ama seneye 3 gol atar,rezil oynar ve gönderilir. Bunlar futbolda var. Ama tutma ihtimali oldukça fazla.

Rize'de oynayan Vedat değilde, Nimes'te oynayan 25 yaşındaki Kamerunlu santrafor olsaydı herkes isterdi şu istatistiklerle.

Ne yazık ki ön yargı var..

on yargi degil , bildigim gordugum bir forvet hakkinda izlemim bizim icin yeterli bir forvet olmadigi yonunde

Vedat kötü bir futbolcu kesinlikle değil ama Anadolu takımlarından gelen hiç bir futbolcu beni tatmin etmiyor..
2 yıl önce 2. Ligde oynuyormuş falan..Bununla ilgili bir örnek verim..
3 yıl önce Pote 1.ligde, Demirspor ile gol kralı oldu ve yaşı 31di.. Ertesi yıl Nicosia’ya transfer oldu ve şampiyonalar ligi maçalarına çıktı.. Rakipler R.Madrid
Tottenham
Dortmund..
Takımı 2 gol attı ve ikisini de Pote attı..
Yani demem o ki Vedat’ın Giresun geçmişi çok önemli değil, asıl önemli olan bonservis bedeli.. O da Ffp yüzünden.. Bu yüzden verilmesi gereken para max 2 milyon olmalı bonservis için.. Eğer seneye Vedat bize gelecekse , biz o parayı yine vereceğiz.. imza parası + sözleşme olacak.. Bu yüzden 6 ay Rize de kalması kendisi için daha iyi olacak çünkü para Rize’nin kasasına gireceğine kendi cebine girecek.. imza parası da ffp’yi etkilemediği için bizim de işimize gelecek.. Ayrıca bu hamle ile Mitroglu’nun da gitmeyeceği kesinleşmiş oldu (bence)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Muriq gibi oyuncular gelsin.. paraya veya baskıya boyun eğen değil duygularının yönlendirdiği..

"Galatasaray bir His Takımıdır"

emreden sonra bir darbe de vedattan yerlerse bu kuşbeyinliler çıldırır. bu tür olaylar futboldan öte psikolojik bir üstünlüktür.. bir antu beyinli şöyle diyordu.. fb mahallenin yakışıklı delikanlısıdır ve tüm kızlar onla çıkmak ister (yani tüm futbolcular fbye gelmek ister).. fb bir futbolcuyu transfer etmek isterse mutlaka alır..fb almadığı takdirde diğerleri onu alabilir..

muriçi almak onlara iyi bir tokat olur..

Fashandama bak be, yalan

—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

on yargi degil , bildigim gordugum bir forvet hakkinda izlemim bizim icin yeterli bir forvet olmadigi yonunde
Abi yeterli bizim icin. Kendimizi dev aynasinda gördüğümüz sürece bi halt olmaz bizden öyle dunyanin devleri arasindayiz da büyüğüz de hikaye bunlar, gelirse cok faydali olur gelmezse dunyanin sonu değil. Diagne falan cok mu bizim icin yeterli de 10 lira falan bayıldık bu sozum sana degil bu konu hakkinda genel soylemim yanlis anlama

—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

emreden sonra bir darbe de vedattan yerlerse bu kuşbeyinliler çıldırır. bu tür olaylar futboldan öte psikolojik bir üstünlüktür.. bir antu beyinli şöyle diyordu.. fb mahallenin yakışıklı delikanlısıdır ve tüm kızlar onla çıkmak ister (yani tüm futbolcular fbye gelmek ister).. fb bir futbolcuyu transfer etmek isterse mutlaka alır..fb almadığı takdirde diğerleri onu alabilir..

muriçi de alamazlarsa mahallenin yakışıklısı mahallenin kart pezosuna döner:)

muriçi almak onlara iyi bir tokat olur..

psikolojik üstünlük filan değil böyle olaylar enerji kaybı

hatta alan için de almayan için de oyuncu için de çoğunlukla olumlu sonuçlanmayan hikayeler oluyor

geçmişte bizim istediğimizi onlar(alper, gg, stoch gibi) onların istediğini biz (emre, serkan aykut, sözkesen gibi) aldık ama çoğunlukla hüsran oldu

bu da öyle olur demiyorum ama şu yaşanan olaylar iki takımın da bok gibi yönetildiğinin kanıtı

psikolojik üstünlük hikaye işler mesele sahaya daha kaliteli oyuncu, takım ve hoca çıkarmak

Yeni gördüm telefonda Tapatalkı yeniden kurunca, oradaki özel mesaj kutusuna yarım sene önce Beşiktaşlı bir yavşak bana mesaj atarak küfür etmiş burada Şenol'a laf ettiğim için.

Ezik şikeci işte ne beklersin. Senolunuz gitti Apo denen kimyager geldi size bol bol tier üretir artık.

sent via GSC

Bir gece erken uyuduk olanlara bak arkadaş. Uyumadığımız gecelerde forumdaki kavgaları takip ederiz, şimdi Vedatın kral hareketini kaçırdık. Oyuncuyu çok tuttuğumdan değil ama şu hareketiyle beni kazandı kesinlikle, gelirse de Diagne'den faydalı olur bence rahatlıkla. Bu saatten sonra o kuduz Rize başkanı ne istiyorsa yarı fiyatına anlaşabiliyorsak alalım yoksa seneye gelsin, bitsin bu iş.

Yeni gördüm telefonda Tapatalkı yeniden kurunca, oradaki özel mesaj kutusuna yarım sene önce Beşiktaşlı bir yavşak bana mesaj atarak küfür etmiş burada Şenol'a laf ettiğim için.

Ezik şikeci işte ne beklersin. Senolunuz gitti Apo denen kimyager geldi size bol bol tier üretir artık.

sent via GSC
Mobile dusmuyor bazen yorumlar,begeniler

Vedat kötü bir futbolcu kesinlikle değil ama Anadolu takımlarından gelen hiç bir futbolcu beni tatmin etmiyor..
2 yıl önce 2. Ligde oynuyormuş falan..Bununla ilgili bir örnek verim..
3 yıl önce Pote 1.ligde, Demirspor ile gol kralı oldu ve yaşı 31di.. Ertesi yıl Nicosia’ya transfer oldu ve şampiyonalar ligi maçalarına çıktı.. Rakipler R.Madrid
Tottenham
Dortmund..
Takımı 2 gol attı ve ikisini de Pote attı..
Yani demem o ki Vedat’ın Giresun geçmişi çok önemli değil, asıl önemli olan bonservis bedeli.. O da Ffp yüzünden.. Bu yüzden verilmesi gereken para max 2 milyon olmalı bonservis için.. Eğer seneye Vedat bize gelecekse , biz o parayı yine vereceğiz.. imza parası + sözleşme olacak.. Bu yüzden 6 ay Rize de kalması kendisi için daha iyi olacak çünkü para Rize’nin kasasına gireceğine kendi cebine girecek.. imza parası da ffp’yi etkilemediği için bizim de işimize gelecek.. Ayrıca bu hamle ile Mitroglu’nun da gitmeyeceği kesinleşmiş oldu (bence)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Katilmakla birlikte adami kadro disi birakirlarsa da cope doner,versinler 2 ye bu yil gelsin ha cok isterlerse yaninda Omeri alsinlar

Diagne Vedattan en az bir seviye daha iyi oyuncu. Adam devre arasi geldigi, uyum saglayamadigi takimda 12 macta 10 gol atti. Gelecek sezonda Diagne gollerine devam edecektir. Diagne agir olmasina ragmen, cok iyi pozisyon alabiliyor stoperlerin arasinda. Herkes Trabzonspor macinda golü atamadigina bakiyor, ama kimse 3 oyuncu arasindan nasil zekice siyrildigina dikkat etmiyor.

Diagne´yi agir olmasindan dolayi, sadece tarz olarak istemiyorum. Ve ayni zamanda taraftarin baskisi, kendisinin arizaligi, ve Fatih Terim´in kendisinden pek hosnut olmadigi kanaatimden dolayi, en uygunu cift haneye yeniden satip bütce acmamiz oldugunu düsünüyorum.

Ama tamamen bundan bagimsiz, mental olarak bizde kendini tamamen bulmus, ve takima uyum saglamis bir Diagne ligin anasini aglatir.
Diagne bence de kotu degil ama kafa gidik,yoksa zaten gecen sene Kasimpasa komple anternman yapmamis duseceklerdi. Ki bir de bizim manyak dort macta ceza aldi ,arada takim Bartelli ile calisti bu iyice geri kaldi ama yine de gitmeli

Bu monchi nin açıklamaları ne ayak yav banega ile ilgili. Kalacak planlarımda var vs diyor adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt