Adem Çakar
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2013
- 20.667
- 4.279
- 1.233
Diagne Vedattan en az bir seviye daha iyi oyuncu. Adam devre arasi geldigi, uyum saglayamadigi takimda 12 macta 10 gol atti. Gelecek sezonda Diagne gollerine devam edecektir. Diagne agir olmasina ragmen, cok iyi pozisyon alabiliyor stoperlerin arasinda. Herkes Trabzonspor macinda golü atamadigina bakiyor, ama kimse 3 oyuncu arasindan nasil zekice siyrildigina dikkat etmiyor.
Diagne´yi agir olmasindan dolayi, sadece tarz olarak istemiyorum. Ve ayni zamanda taraftarin baskisi, kendisinin arizaligi, ve Fatih Terim´in kendisinden pek hosnut olmadigi kanaatimden dolayi, en uygunu cift haneye yeniden satip bütce acmamiz oldugunu düsünüyorum.
Ama tamamen bundan bagimsiz, mental olarak bizde kendini tamamen bulmus, ve takima uyum saglamis bir Diagne ligin anasini aglatir.
Diagne´yi agir olmasindan dolayi, sadece tarz olarak istemiyorum. Ve ayni zamanda taraftarin baskisi, kendisinin arizaligi, ve Fatih Terim´in kendisinden pek hosnut olmadigi kanaatimden dolayi, en uygunu cift haneye yeniden satip bütce acmamiz oldugunu düsünüyorum.
Ama tamamen bundan bagimsiz, mental olarak bizde kendini tamamen bulmus, ve takima uyum saglamis bir Diagne ligin anasini aglatir.