Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu senin tarafarın adamı kötülüyor darbeyi içerden yiyor bu takım sen tutmus uluslar arası sportif direktör diyosun bırakacaksınız bu işleri . SEN TARAFTAR OLARAK SASHİP CIKMA sonra gel yönetimi eleştir.
dün dallamanın biri cıkmıs kanalın birinde DİAGNE ye kimse 13 vermez diyor
neye göre vermez adam 42 maçta 40 gol atmamışmı daha napacak ben anlamıyorum ki
adama teklif bile yok
sen ne anlatıyon

Yahu senin tarafarın adamı kötülüyor darbeyi içerden yiyor bu takım sen tutmus uluslar arası sportif direktör diyosun bırakacaksınız bu işleri . SEN TARAFTAR OLARAK SASHİP CIKMA sonra gel yönetimi eleştir.
dün dallamanın biri cıkmıs kanalın birinde DİAGNE ye kimse 13 vermez diyor
neye göre vermez adam 42 maçta 40 gol atmamışmı daha napacak ben anlamıyorum ki
Katılıyorum renktaş. Mesela sevilladan ayrılmak isteyen banega ya taraftarları küfür ediyorlar mıdır? Mesela soso ben galatasaraydan ayrılmak istiyorum. Beni bırakmıyorlar demiş olsa 10 milyona satabileceğimiz oyuncuyu taraftarımızın çabalarıyla yarı fiyatına ancak satarız.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cuma namazını florya da kılmış diyolar
0cf75785062ea056fc41b91ffe048b45.jpg

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fenerbahçe'ye de Avrupa'da oynayabilir izni vermiş Uefa ama altında şu ibare geçiyor :

, .. although uncertain regarding time period when the Fenerbahce SK will be able to earn credits to join the European championship organizations.

"ancak fenerbahçe kulubünün avrupa şampiyonalarına ne zaman katılma hakkını kazanacağı belirsiz görünüyor" denmiş uefa açıklamasında..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt