Nurullah Fethi
10 Numara!
- 2 Ocak 2011
- 14.672
- 11.534
- 1.838
Linnes var mi
Yok gibi ayrıca Nagatomo'da yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Linnes var mi
kiralama teklif etmisiz@Léo Güney
Galatasaray vient de formuler une offre concrète de prêt pour Vincent Aboubakar . Porto ne devrait pas l’étudier, vente et uniquement si bonne vente envisagée .
tam nediyor burda reis.
gerekirse kıbrısı bile satabiliriz bu transfer için katılır mısınAbuşun Gelme durumu varsa eğer derhal bu gece özel uçakla gelmeli
12 milyondan asagı bitmez aboubakarBiz 3+7 fln teklif ediyoruz da, 15 in altında bırakmaz bence porto.

yaklaşık 1.85 boyu var ama iyi top sürüyor harbiden,çalım yetenegi var öte yandan.sürati var.bi pivot santrafor olarak gezgin,çünkü topla haşır neşirerencanın boyu kaç? bayağı uzun gibi duruyor ve 1-2 dribblingini görüp şok olmuştum felaket hızlanmıştı
Nago copa america ya gittiği için izinli olabilirYok gibi ayrıca Nagatomo'da yok.
altay ufacık cocukAltay da Vedat gibi sözleşmesini tamamlamak istediğini söylese ne güzel olur ha?!![]()
@Léo Güney
Galatasaray vient de formuler une offre concrète de prêt pour Vincent Aboubakar . Porto ne devrait pas l’étudier, vente et uniquement si bonne vente envisagée .
tam nediyor burda reis.
İki karı isterim diye çevirdim ben?Eşi istanbulda yasamak istemiyormus
Ben o şekilde anlamadım,teklifi yetersiz buldukları için değerlendirmeye almamışlar.kiralama teklif etmisiz
porto satmak istiyormus
- Sener'in gelisiyle 3 sag bekimiz olduAs sağ bekimizi neden yollıyalım?
Nago copa america ya gittiği için izinli olabilir
Enteresan o zaman
gecen yazdan beri tatil yapamadi. 1-2 hafta gec gelsin.