Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
onyekuru (geldi diyolar)
guga(zor ama bakalım)
banega(bitecek inşallah)
donsah(italya basını ciddi adımlar attıgımızı yazdı)
aboubakar(bitecek diyolar)

şu 5i muazzam mutlu eder beni

- Sener'in gelisiyle 3 sag bekimiz oldu
- 33 yasinda ve 1 yil sozlesmesi kaldi
- Ayni Fernando gibi ilk sezonunda iyiydi ama ikinci sezonda ise performans olarak geriye gitti ve benim gozumde iyi bir sezon gecirmedi
- Rodrigues ocakta gidince takimda 14 yabanci oldugu icin Onyekuru alternatifi olmadan sezonu bitirdi, Babel'e alternatif yabanci alinmali ve bu yuzden gitmeli
Söylediğin argümanlar mantıksız değil,ancak bu kalitede bir oyuncu alma şansımız olmadığı için yerine satılmasını beklemiyorum ben.3-4 milyon euro veren olursa satılır zaten.Temposuz olsa da ligin üzerinde bir oyuncu bana göre oyun kurma becerisi olsun ortaları olsun.

yeni videosu EREN CAN YARDIMCI KARŞINIZDA.şu videoda bile topla arası,dripling yetenegi,topuk pasları vs klas bi forvet görüntüsü veriyor.gollerinin oldugu bi videoyu da bizzzat ben ekleyecegim inşallah.çok güzel golleri var çünkü..kanat forvet gibi biraz da erencan,kanattan çok top taşıyor

50285

Boyle birsey yapmis Juve taraftari. Komigime gitti. De Ligt beklerken sapkadan Demiral cikti gibi

Söylediğin argümanlar mantıksız değil,ancak bu kalitede bir oyuncu alma şansımız olmadığı için yerine satılmasını beklemiyorum ben.3-4 milyon euro veren olursa satılır zaten.Temposuz olsa da ligin üzerinde bir oyuncu bana göre oyun kurma becerisi olsun ortaları olsun.
Oyun gorusu muthis bir bek zaten ona lafim yok ama ben ileriyi dusundugum icin gitmesinin gerektigini dusunuyorum. Cl'de Feghouli yerine Jimmy oynar ama Babel yerine kim oynayacak? Alternatifi kim? Yedek kulubesinde hizi ve bireysel yetenegiyle kapali defansa karsi kilidi acabilen bir kanat oyuncusunu bulundurmak mantikli degil mi? Gecen sezon ligde en buyuk sıkıntımız bu degil miydi? Yunus, Sinan ve Mugdat hamleleriyle maci degistirmek istedik, basarili olduk mu? Seviye'yi dusun yani.

Ha satilmazsa taraftar Onyekuru veya bir baska yabanci kanat transferini unutabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt