Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Monchi nasil 32 yasindaki adama 3m euro bonservis verir acaba, yada rodop salliyor.

Transfer Gelişmesi | Fenerbahçe Vedat Muriqi için bir kez daha harekete geçti. Sarı-lacivertliler, Hasan Kartal'la tekrar masaya oturacak, Vedat'la görüşmek için de izin isteyecek.

(@sercanhamzaolu / Sözcü)

Fenerbahçe yönetimi, Vedat Muriqi transferinde Galatasaray'ın FIFA kurallarına aykırı olarak devreye girdiğini iddia ediyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bildiğin net şekilde arsız oldu Ali.. Bu kadar erken beklemiyordum ne yalan söyleyim..

Fener bence vedati ikna etmek için açıktan para teklif edecek menajerinede muhtemelen yüklü para teklif edecekler
O goril kulaklı bu pis işleri yürüten kişi

Elif 25 m yaaa ahaha bunlar daha elifi satmadan herkese bonservis veriyor da satamazlarsa ne olacak?

Oyun gorusu muthis bir bek zaten ona lafim yok ama ben ileriyi dusundugum icin gitmesinin gerektigini dusunuyorum. Cl'de Feghouli yerine Jimmy oynar ama Babel yerine kim oynayacak? Alternatifi kim? Yedek kulubesinde hizi ve bireysel yetenegiyle kapali defansa karsi kilidi acabilen bir kanat oyuncusunu bulundurmak mantikli degil mi? Gecen sezon ligde en buyuk sıkıntımız bu degil miydi? Yunus, Sinan ve Mugdat hamleleriyle maci degistirmek istedik, basarili olduk mu? Seviye'yi dusun yani.

Ha satilmazsa taraftar Onyekuru veya bir baska yabanci kanat transferini unutabilir
Bir tarafı düzeltsek,bir taraf açık kalıyor zaten.Tam olarak yedekleri ile düzgün kadro yapma şansımız yok bence.Cl bizim için imkansız bir hedef bu şartlarda,3. olup grupta yolumuza devam edersek şükretmek lazım.

Onyekuru,banega ve iyi bir forvet gelsin ben razıyım.Zaten bonservis olarak -4.1m durumundayız,diagne 14 e satsak 10 milyon kalıyor onlada banega ve forvet gelir ancak.Daha onyenin kiralama parası var 1-2 m.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt