- 18 Temmuz 2009
- 82.368
- 240.964
- 5.263
O dönemi artıda kapattık biz.Istedik bence ama yuksek fiyat cektiler
Luyindamayi bile kiralik aldik para yoktu
İstediğimizi sanmam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O dönemi artıda kapattık biz.Istedik bence ama yuksek fiyat cektiler
Luyindamayi bile kiralik aldik para yoktu
Bahçe de yeşillik fazla geldi galibaNe içiyorsan azalt canım
Su "sattigin kadar al" saçmaligi ne zaman bitiyor?
2 tane daha mi? yuh ya, ne sacma bir uygulama bu. Bu süreyi mutlaka UEFA ile pazarlik yapip düsürmemiz lazim.Bu sezondan başka 2 tane daha yaz transfer dönemi ile son buluyor.
Abi ben de anlamıyorum kafayı yicem adam ne oynadı da neyin yaygarası yapılıyor şaka gibi yaBu Elif'i niye bu kadar abartıyorlar
Kim bu guvenilir mi?
2 tane daha mi? yuh ya, ne sacma bir uygulama bu. Bu süreyi mutlaka UEFA ile pazarlik yapip düsürmemiz lazim.
Bu yaz transfer dönemi hariç 2 tane daha yaz transfer dönemi ile son buluyor.
Kim bu guvenilir mi?
Taner Karaman nereden bilsin Emre Can ile ilgilendigimizi? Sallayan yorumculardan bir tanesi kendisi. Daha Diagne'nin adini dogru düzgün telaffuz edemeyen ve "Çatne" diye seslenen bir sahistan bahsediyoruz.
Seneye bitiyor başkan eğer herşeyimiz tam olursa, eksiklik olursa 1 sene daha uzuyor4 yıl anlaştık diye biliyorum. Bence bizim için güzel bir uygulama ama adam satmamız lazım.
Yoksa elbette sıkıntı oluyor. Kiralık ve scout transferlerine yönelirsek çok daha karlı çıkacağız.
naber ciğerimYeni türemiş sanırım