Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onyekuru---------Aboubakar-------------Babıl
--------------------Feghouli-----------------
-------------------------------Banega----------
------------Transfer----------------------------
Naga-------Marcao-----Luyindama------Linnes
----------------------Muslera------------------

Koçuk
Şener
Donk
Gökay
Jimmy
Mitroglou
Adem B
Yusuf E
Atalay
Tanınmamış ortasaha
Taşdemir

Nerden baksan 7 transfere daha ihtiyaç var. Mitro'dan da yeni transfer performansı bekliyorum.

Belhanda , Fernando , Diagne , Mariano , Yunus , Çalık , Bayram > satılık
Ozorn > kiralık

5i8itoenjg831.jpg

bayernin futbolcusu kalmamis

2 tane daha mi? yuh ya, ne sacma bir uygulama bu. Bu süreyi mutlaka UEFA ile pazarlik yapip düsürmemiz lazim.

4 yıl anlaştık diye biliyorum. Bence bizim için güzel bir uygulama ama adam satmamız lazım.

Yoksa elbette sıkıntı oluyor. Kiralık ve scout transferlerine yönelirsek çok daha karlı çıkacağız.

Taner Karaman nereden bilsin Emre Can ile ilgilendigimizi? Sallayan yorumculardan bir tanesi kendisi. Daha Diagne'nin adini dogru düzgün telaffuz edemeyen ve "Çatne" diye seslenen bir sahistan bahsediyoruz.

Cagne'nin telaffuzunu biz de dogru yapmiyoruz ki Fransizca Ciyan gibi bir sekilde okunuyormus.Ayrica telaffuzla duyumun ne alakasi var

4 yıl anlaştık diye biliyorum. Bence bizim için güzel bir uygulama ama adam satmamız lazım.

Yoksa elbette sıkıntı oluyor. Kiralık ve scout transferlerine yönelirsek çok daha karlı çıkacağız.
Seneye bitiyor başkan eğer herşeyimiz tam olursa, eksiklik olursa 1 sene daha uzuyor

Orta sahaya doğru düzgün adamlar alınmazsa gelecek sezon yine şampiyon olabiliriz ama avrupada yine kötü performans sergileriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt