Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aboubakar
Nakamba
Banega

Gelse Cagne ve Fernando gitse yeterdi yaw

Skov Olsen Bologna'ya transfer oluyor, bonservisi 5m, pazartesi saglik kontrolunden gececekmis (Di Marzio)

Banega+Belhanda formülü asla olmaz arkadaşlar; arkalarına Kante' yi getirsek bile olmaz!...Belhanda' nın dahil olduğu bir orta saha hattına kimi getirseniz, hangi formatı uygulasanız olmaz zaten. Bulaşmayayım diyorum, sonra bakıyorum sağlam futbolcudan sayılıyor yine, dayanamıyorum!..

@burhancanterzii: Banega gündemin birinci sırasındaki yerini koruyor. Monchi’nin açıklamalarına takılmayın. Transfer dönemi ağızdan her şey çıkabilir. (İnşallah parçalıyı giyecek)
-Okaka’da iyi gelişmeler var. Kondisyoner Bartali’nin de bildiği bir isim. Mancini de istemişti Okaka’yı zamanında.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ya bırak git Allah aşkına yaaa.
Tamam Merih iyi oyuncu ama pasaport falan deme gözünü seveyim adam müthiş bir stoper.

Edit:Üslup icin k.bakma bi anlık oldu
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yanlış düşünüyorsun.. Ozan Kabak'ı bile De Ligt ile kıyaslarım.. Şöyle izah edim; Bu yıl adamlar final oynuyordu az daha.. İyi bir jenerasyon ile çok iyi bir takım oldular ve bu takımın en göze çarpan ismi de De Ligt... Sebebi ne? 90lar ve 2000 lerin başındaki o müthiş savunma oyuncularının, günümüzde artık olmaması.. Bu sebeple De Ligt ve Van Dijk çok ön plana çıktı..
Bak bir örnek verim sana, Otamendi gibi bir kalas, M. City de oynuyor.. Otamendi bizden biri olsaydı, Baki Mercimek'ten farkı olmazdı..

Bonuslar ve pay haklari vardir umarim. Yoksa cok ucuza kacirmis oluruz.

banega 10 no da oynar orta sahaya 2 tane adam lazım fernandoyla belhandayla olacak iş değil

:(

Ekli dosyalar

• EA4DD6A3-5E57-42D3-891F-CDE4BD14B4EF.webp
    EA4DD6A3-5E57-42D3-891F-CDE4BD14B4EF.webp
    54,5 KB · Görüntüleme: 221
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt