Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nando
Linnes Luyindama Marcao Nagatomo
Okay/Nakamba
Fegh belhanda Banega Babel/Onye
Aboubakar

Altay
Sener Gökay Ozornwafor Emre
Yerli dos
Yunus Jimmy Adem Babel/Onye
Muriqi/Mitro

klas olur a ve b takim

Onyekurunun geleceğini hiç sanmıyorum zaten 2 as sayılabilecek kanat var Aboubakar da yeri geldiğinde kanat oynayabiliyor adem jimmy var daha yedekte.. Açıkçası çok isterim ama hamlelerimize bakarsak onyekuru işi yaş

Onyekuru yerine Babel de olabilir. Fernando giderse oraya başkası gelir, bence gitmeli de.

1761759_Galatasaray_SK.jpg

Banega
Temposu yüksek bir orta saha
Aboubakar
Muriqi
Altay Bayındır
Yedek yerli stoper
Emre Mor
Scout sol açık
Bunların alınmasını isterdim.

Gençlerden
Işık Kaan Arslan, Süleyman Luş, Mustafa Kapı da rotasyona girebilse çok müthiş olur gibi. Ama en büyük hayal kırıklığı şimdilik Ahmet Sivri oldu. Ondan çok şey bekliyordum. Şu an malesef olumlu gelişme yok gibi o konuda. InşaAllah daha geliştirir kendini. Ali Yavuz'u da çok beğeniyorum. Umarım ikisinden biri olur. Açıkçası beni Scout transferleri ve Gençler daha çok heyecanlandırıyor. Baya çok istiyorum. Hayırlısı olsun.

Onyekurunun geleceğini hiç sanmıyorum zaten 2 as sayılabilecek kanat var Aboubakar da yeri geldiğinde kanat oynayabiliyor adem jimmy var daha yedekte.. Açıkçası çok isterim ama hamlelerimize bakarsak onyekuru işi yaş
Şöyle bakan çok kişi var forumda, rotasyon diye bir şey var koca sezonu Babel Feghouli ile oynamayacsğız Onyekuru gelecek sıkma canını

Vedat ve menajeri semih özsoy ile görüşüyor diyorlar.. Ulan ne yüzsüz adamlar ya sanki Ronaldo yu getirecekler salça oldular Anadolu topçusuna.. Vedatıuygun maliyetle isterim ama bu kadar tantanası yapılacak biri değil.. Üstelik fenere giderse 11de oynaması kesin gibi Krusenin önünde buna rağmen adamın gönlü bizde

Fırsat transferi falan olarak gündeme sürpriz bir şekilde gelir anlarim ama scout teknik ekip herkes biryerlerde araştırma yapıyor değişim başladı devam edecek modumuz varken Babeli alıp Aboubakarla ilgilenmek ilginç geliyor ...Marcao ve Luyi ile bir yol açtık diye sevinen bizler son manzarayı görünce ne oluyor diyoruz umarım mantikli hamleler devam eder ...

Banega gelmeyecek gibi, gelirse bile o bölgede banega,belhanda,Fernando çok yumuşak kaçıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt