- 28 Haziran 2010
- 28.956
- 27.638
- 3.298
abuş ve babuş ikilisi iyi olur. diğer tarafta da magrip tayfa. banega ve aboubakar biterse clden elenip avrupa liginden devam etmek isterim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam profesyonel düşünüyor. Fbliymiş ama kariyerine odaklı hareket ediyor.Vedatı fener almak zorunda bu gurur meselesi oldu çünkü. Düşünün bir anadolu topçusu çok paraya rağmen feneri istemiyorum diye açık beyan veriyor. Bu hastalık gibi yayılır ve fener 2.sınıf anadolu takımı oluverir zamanla. Alikoçun ve fenerin itibarı yerle bir oldu. O yüzden 6-7 neyse verip gururunu kurtarmak zorunda. Sonunda birşekilde ikna edeceklerdir vedatı.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sa abubakar geldi mi
12ye biter bu is, gözden düstü millet unuttu, tam bir firsat transferi, böyle oyuncuyu yüksek performansiyla 30dan asaga vermezler normal sartlarda!!!!5 mi?![]()
15-20 olur belki
Ben 7-8 milyona alinabilir diyordum da 5 milyon bu piyasada hic bir sey, okadar talip varken Bologna'yi tercih etmesi enteresan
Vedata mi vermisiz6 Milyon + 4 oyuncu ne yav.
sent via GSC
Fener veriyormuş güya kank.Vedata mi vermisiz
Elifi heralde 50 mye falan satmayı düşünüyorlar bunlar nasıl paralarFener veriyormuş güya kank.
sent via GSC
Kârlı iş knk. Istersen @Engin ŞİŞMAN'a soralım.Fener veriyormuş güya kank.
sent via GSC