Yiğit Sönmez
Tecrübeli Üye
- 24 Haziran 2019
- 6.733
- 3.991
- 673
hmm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Atletico Madrid, Barcelona'nın Antoine Griezmann için yaptığı 120 milyon euro'luk teklifi, kulübe saygı duymadıkları gerekçesiyle reddetti. (Goal)
Habere bak herifin serbest kalma bedeli 120 zaten, kimi kime vermiyonuz bunlarda iyice sevimsiz oldu Real Madrid >>>>> AMadrid
[B]Uğur Karakullukçu[/B]Onaylanmış hesap @[B]ukarakullukcu[/B] 5 dk.5 dakika önce
Vedat Muriç hem Max Kruse'nin, hem de Garry Rodrigues'in ihtiyaç duyduğu pas alışverişi yapabilen merkez santrfor eksiğini giderir... Kendi kalitesi haricinde bu bile çok iyi transfer olmasına yeter. Sanılanın tam aksine de konuşulan bedeller bence pahalı değil, uygun hatta.
Vedat için, "Seneye yerli statüsüne geçecek" dedikodusu bir hurafe, statü bu olduğu sürece Ekim 2016'da Kosova A milli olan Vedat'ın yerli sayılması imkansız ama ben statünün de kural yenilendiği dönemde değişeceği kanaatindeyim. Kaldı ki hep yabancı bile olsa ben Vedat'ı alırım.
Uğur K bence büyük bir Galatasaraylılık yaparak Vedat'ı fenere iteliyor djdfkdsıfjdfso
@Alper Altun abi ben 2 hafta daha ceza almak istiyorum.bu ara işler yogun,bi de banega ve aboubakar totemi için
vermiyo ceza yaOldu Sergi üstüne başka bişi de ister misin?