Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[B]Uğur Karakullukçu[/B]‏Onaylanmış hesap @[B]ukarakullukcu[/B] 5 dk.5 dakika önce

Vedat Muriç hem Max Kruse'nin, hem de Garry Rodrigues'in ihtiyaç duyduğu pas alışverişi yapabilen merkez santrfor eksiğini giderir... Kendi kalitesi haricinde bu bile çok iyi transfer olmasına yeter. Sanılanın tam aksine de konuşulan bedeller bence pahalı değil, uygun hatta.

Vedat için, "Seneye yerli statüsüne geçecek" dedikodusu bir hurafe, statü bu olduğu sürece Ekim 2016'da Kosova A milli olan Vedat'ın yerli sayılması imkansız ama ben statünün de kural yenilendiği dönemde değişeceği kanaatindeyim. Kaldı ki hep yabancı bile olsa ben Vedat'ı alırım.

Uğur K bence büyük bir Galatasaraylılık yaparak Vedat'ı fenere iteliyor djdfkdsıfjdfso

Atletico Madrid, Barcelona'nın Antoine Griezmann için yaptığı 120 milyon euro'luk teklifi, kulübe saygı duymadıkları gerekçesiyle reddetti. (Goal)

Habere bak herifin serbest kalma bedeli 120 zaten, kimi kime vermiyonuz bunlarda iyice sevimsiz oldu Real Madrid >>>>> AMadrid

Barcelona 120 milyon euro'yu hemen değil, daha sonra ödemek istemiş. O yüzden reddedebilmiş A.Madrid.

yahu bırakın gitmişse gitmiş kaç kişi istiyordu zaten vedat o yaptıgı acıklamayı nasıl yutacak aynı sekilde menajeri onlar düşünsn

[B]Uğur Karakullukçu[/B]‏Onaylanmış hesap @[B]ukarakullukcu[/B] 5 dk.5 dakika önce

Vedat Muriç hem Max Kruse'nin, hem de Garry Rodrigues'in ihtiyaç duyduğu pas alışverişi yapabilen merkez santrfor eksiğini giderir... Kendi kalitesi haricinde bu bile çok iyi transfer olmasına yeter. Sanılanın tam aksine de konuşulan bedeller bence pahalı değil, uygun hatta.

Vedat için, "Seneye yerli statüsüne geçecek" dedikodusu bir hurafe, statü bu olduğu sürece Ekim 2016'da Kosova A milli olan Vedat'ın yerli sayılması imkansız ama ben statünün de kural yenilendiği dönemde değişeceği kanaatindeyim. Kaldı ki hep yabancı bile olsa ben Vedat'ı alırım.

Uğur K bence büyük bir Galatasaraylılık yaparak Vedat'ı fenere iteliyor djdfkdsıfjdfso

Geçen izledim de sinan yilmazla program yaptilar vedati bir anlattilar sanki ibrahimovic.

Ajansspor'un elde ettiği bilgiye göre, Fenerbahçe yaptığı görüşmelerin ardından Vedat Muriç transferinde bir adım öne geçti ve transferin bir veya iki gün içerisinde netleşmesi bekleniyor

İlgili resim

Harbiden bu scoutlar ne ise yariyor?

5-6m euro verdikten sonra cok guzel genc forvetler bulabilirsin.

Bizim turkiyedeki yoneticilerimiz hepsi tembel ve ugrasmak istemiyor.

Guney amerika yetenek kayniyor

Ben açıkçası vedatı istiyordum. Takıma uyacagını düşünüyordum. 6 milyon avro teklif edildiyse çok fazla para. Hele bizim gibi FFP ile mücadele eden takımlar için.

Yeni forvet hattımız Mitro - Okaka olabilir belki de.

Vedat Muriqi: "Galatasaray'da oynamak istiyorum demedim. Asla öyle bir ifadem olmadı. Yaptığım yazılı açıklamada da böyle bir ifade yok. Fenerbahçe için artık elimden gelen her şeyi yapacağım. [Sercan Hamzaoğlu / Sözcü]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt