Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gomise fitim. Gomis kiralık birde Aboubakarda kiralık.

Gomis her türlü ligi götürür sana. Aboubakar iyi belkide kadroya daha uyumlu olur ama Gomis kadar gol atamaz.

Marcao ve donkta belhanda aşkı mı tutmuş ne diye durup dururken fotosunu paylaşmışlar

50306

Vedat Muriqi dediğiniz adam böyle işte. Bu tip adamlardan karakter beklemeyin ben çok sevindim kurtulduk. ultrAslan ve Yusuf Günay kendi salaklıklarını ve amatörlüklerine yansın

Mitroglou bence muzzam bir transferdi maaşı çok uygun kalitesi belli bu adama sağlam bir kamp geçirtsek Muriqi yi cebinden çıkarır. Pres yapan forvete ihtiyacımız yok 4-4-2 oynamayacağız bize ayağı düzgün araya koşu yapabilecek beyniyle oynayacak adam lazım. Keşke Vedat o paralara fenere gitse.

uanın yine kendini bi bok sanıp yaptığı açıklamaları mabadda patladı :asd:

Vedat eğer o rakamlara gidiyorsa, biletini ben alayım. Lütfen fenere gitsin. Bunlar seneye şampiyon olsa da giren kazıkla beraber alacakları ceza ile yine gidemezler CL'ye,bu kafa ile devam ederse Ali KOÇ cidden fenerliler Aziz'i mumla ararlar.

Şapkayı önümüze koyalım.

Fener bu sene iyi kadro kuruyor. Ugur kArakullukçunun belirttiği gibi uyumlu bir ileri uçları olacak. Seneye şampiyon olacağımızın garantisi yok. Üç yıl üst üste şampiyonluk bundan 20 sene önce yaşanmış.

İşi sıkı tutmalıyız. Saglam bir kadro kuralım. Banega Onyekuru Saglam bir forvet ve Zımba gibi bir DOS lazım.

Seneye Üç kulvardayız. Bu da CL sonrası lig maçlarında sıkıntı demek. Türk oyuncu rotasyonu iyi oldu. Emre Mor yada yunus Mallı ile dahada iyi olur. Birde Forvete leblebi gibi gol atana adam lazım. Bu Okaka olmaz. Aslında fizik olarak iyiyse mitroglu bu işi yapar.
Fatih Terim varken kimseye öyle üstüste şampiyonluk falan vermez

Muhtemelen borç yapılandırması ile cezadan yırttılar. Ne ballı herifler. Devlet onları hem cezadan hem de şikeden gelecek cezalardan kurtardı.

Gerçi kul hakkı yiyen iflah olmuyor. Yıllardır boşa sıkıyorlar. Amatör sporlar diye diye kulubü batırdılar.

Mitroglouyu yollayip Yoshinori Mutoyu 2. forvet olarak kiralayalim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt