Mehmet Kara
Parçalı Üye
- 8 Eylül 2014
- 4.427
- 2.669
- 1.643
inşallah dedikleri gibi 6m euro vermişlerdir vedata. öyle bir sevindimki anlatamam. herif yıllardır gözümüzün önünde diagne gibi bir sezon parladı sadece. neyse giren çıkan fenere
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fenerbahçe Muriqi ve Rodrigues'le birlikte ortak imza töreni düzenleyecek ve gövde gösterisi yapacakmış.Pazartesi günü ..

adam ps oynamış.Ekli dosyayı görüntüle 50306
Vedat Muriqi dediğiniz adam böyle işte. Bu tip adamlardan karakter beklemeyin ben çok sevindim kurtulduk. ultrAslan ve Yusuf Günay kendi salaklıklarını ve amatörlüklerine yansın
Rtas bence sen kendine yan bu foto playstationdaki maçta vedat 6 atmış ondan sonra çekilmiş gidip twitterına bakabilirsin. Sazan gibi atlamamak lazım.Ekli dosyayı görüntüle 50306
Vedat Muriqi dediğiniz adam böyle işte. Bu tip adamlardan karakter beklemeyin ben çok sevindim kurtulduk. ultrAslan ve Yusuf Günay kendi salaklıklarını ve amatörlüklerine yansın
Fatih Terim varken kimseye öyle üstüste şampiyonluk falan vermezŞapkayı önümüze koyalım.
Fener bu sene iyi kadro kuruyor. Ugur kArakullukçunun belirttiği gibi uyumlu bir ileri uçları olacak. Seneye şampiyon olacağımızın garantisi yok. Üç yıl üst üste şampiyonluk bundan 20 sene önce yaşanmış.
İşi sıkı tutmalıyız. Saglam bir kadro kuralım. Banega Onyekuru Saglam bir forvet ve Zımba gibi bir DOS lazım.
Seneye Üç kulvardayız. Bu da CL sonrası lig maçlarında sıkıntı demek. Türk oyuncu rotasyonu iyi oldu. Emre Mor yada yunus Mallı ile dahada iyi olur. Birde Forvete leblebi gibi gol atana adam lazım. Bu Okaka olmaz. Aslında fizik olarak iyiyse mitroglu bu işi yapar.
Bu resimde bizlik hiç bir şey yok. Mesajını neden paylaşmıyorsun fotoğrafın olduğu iletiyi ? Özgürü 6-3 yendim diye mesajı var altta.Ekli dosyayı görüntüle 50306