Onur Meraş
Parçalı Üye
- 24 Ocak 2019
- 3.297
- 2.715
- 648
Geri cevirmesek vedat olayına cevap vermiş olurduk bence..SON DAKİKA | Galatasaray yönetimi Ahmet Çalık'ı kiralamak isteyen Çaykur Rizespor'un teklifini geri çevirdi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geri cevirmesek vedat olayına cevap vermiş olurduk bence..SON DAKİKA | Galatasaray yönetimi Ahmet Çalık'ı kiralamak isteyen Çaykur Rizespor'un teklifini geri çevirdi.
Valla olurRize de oynuyor diye bok atiliyor da gayet iyi oyuncu vedat muriqi
Muriqi begenmezsiniz okaka’yi begenmezsiniz herkes kötü ee kim gelsin ozaman cavani olur mu beyler
Ekli dosyayı görüntüle 50306
Vedat Muriqi dediğiniz adam böyle işte. Bu tip adamlardan karakter beklemeyin ben çok sevindim kurtulduk. ultrAslan ve Yusuf Günay kendi salaklıklarını ve amatörlüklerine yansın
işte sorun orda.oynayacagı takım fenerse,oraya gitmek isteyen bu kadar diretmez,menajeri ve baskanı vedat Galatasarayı istiyor demez,menajeri biz Galatasaraya söz verdik demez.fenere gitmeyi isteyen futbolcu o acıklamayı yayınlamaz.o acıklamada illa fenerbahce yazması gerekmiyo.o acıklamada vedatın kime gitmek istemediği ve neyi kastettiği ortada,bunu anlamamak için fenerliler gibi gerizekalı olmak lazımBiz vedatı 1. forvet olarak düşünmüyorsak bizi tercih etmesi manasız olurdu ki seneye beklerse zaten forvet almış olacağız yani yedek kalacağı belki yabancı kuralından ötürü tribüne çıkacağı zamanlar olacktı, oynayacağı ekibe gitmek istemiş galiba
Bu fener nasıl bonservis ödeyebiliyor ? Mallar bütün bütçelerini Vedat için mi kullanacaklar ?
elifi 30 a satacaklarBu fener nasıl bonservis ödeyebiliyor ? Mallar bütün bütçelerini Vedat için mi kullanacaklar ?
Bu fener nasıl bonservis ödeyebiliyor ? Mallar bütün bütçelerini Vedat için mi kullanacaklar ?
ne alaka uayı sevmek zorunda mıyız. benim çeyreğim kadar taraftarlar mı acabasana küfür etmedim seni raporladım rengi cinsi belli olmayan şahıs
sevmek zorunda değilsin saygı duymak zorundasın mabadında patladı ne demek lan.Biz senin çeyreğini düğünlerde takıyoruz boş yapmane alaka uayı sevmek zorunda mıyız. benim çeyreğim kadar taraftarlar mı acaba