Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz vedatı 1. forvet olarak düşünmüyorsak bizi tercih etmesi manasız olurdu ki seneye beklerse zaten forvet almış olacağız yani yedek kalacağı belki yabancı kuralından ötürü tribüne çıkacağı zamanlar olacktı, oynayacağı ekibe gitmek istemiş galiba
işte sorun orda.oynayacagı takım fenerse,oraya gitmek isteyen bu kadar diretmez,menajeri ve baskanı vedat Galatasarayı istiyor demez,menajeri biz Galatasaraya söz verdik demez.fenere gitmeyi isteyen futbolcu o acıklamayı yayınlamaz.o acıklamada illa fenerbahce yazması gerekmiyo.o acıklamada vedatın kime gitmek istemediği ve neyi kastettiği ortada,bunu anlamamak için fenerliler gibi gerizekalı olmak lazım

vedat giderse gitsin, zaten yedek oturacakti, sonucta begenmesekde bir kostas var daha, birde onu göndermek icin de para verecektik, varsin o otursun yedekte.

Taraftarlar bu Muriqi transferinde neden bu kadar gaza geldi? Niye bu kadar abartiliyor? Emre Akbaba transferinde de aynisi yapildi sonuc orta da. Deniz Turuc transferinde de aynisi yapiliyor. Sirf ben GS'a gitmek istiyorum diyen her oyuncuyu almak zorunda miyiz

Taraftar grubu gereksiz yere dahil oluyor, isinize bakin yaw.

Fener taraftarı kadar aptal topluluk görmedim. Antuda 3,5 bonservise çok diyorlar. 3,75 + oyuncu verdik başkanları çıktı çok az dedi. Size 3,5 milyona vereceğine inandınız demek. 20 yıl kandırıldılar ve hala inanmaya devam ediyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt