Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5 milyona Fernando gibi bi oyuncuyu verirsek buyuk hata yapmis oluruz. PiyasA ucmus durumda. Gomisi 6 ya saatik 20 milyon harcadik yerini hala dolduramadik

O piyasa genc oyuncular için. 30 yas ustu adamlara kimse para vermiyor

Arenada son 15 20 dk.

.............. .....Banega....................
Feghouli... C.Eduardo... Onyekuru
......... Aboubakar... Babel..............

Pompai

Atalay ve Ozan ikilisi ile birlikte benim en çok beklediğim üç kişiden birisi A.Karnuçu idi Ozan fizik olarak çok geliştirdi kendini Atalay ve Abdussamed sakatlık yaşadığı için fizik olarak Ozan'ın gösterdiği gelişimi gösteremediler

Ama ben hala ümitliyim Atalay ve Abdussamed ikilisinden Ozan gibi bir anda formayı alıp kısa sürede büyük bir transfer yapacaklar inanıyorum...

mustafa disinda rotasyona dahil edebilecegimiz bir orta saha cikarirsak super olur. Samed olur, mutlu olur, atalay olur. Ozellikle atalaydan umitliyim bu yil ozanla birlikte calistilar butun yaz.
abdussamed iyileşirse en güçlü aday o 6 numara için,bi de tabi fatih hoca gökayı stoperde değil de,ortasahada kazanmayı düşünürse Türk futbolunun da geleceği olacak biri gökay.oyun okuması ve uzun topları vs tam bi ortasaha

Ön libero kiralanır bence Fernando yerine ucuz maliyetli genç oyuncu bakılıyordur

abdussamed iyileşirse en güçlü aday o 6 numara için,bi de tabi fatih hoca gökayı stoperde değil de,ortasahada kazanmayı düşünürse Türk futbolunun da geleceği olacak biri gökay.oyun okuması ve uzun topları vs tam bi ortasaha
gokayin bu yil son sansi bence 99 dogumlu 20 yasinda artik bir seyler gostermeli

Başka zaman konuşsa anadolu kuluplerindeki başkanlar oyuncularımızın tercihi bizim için çok önemli diye şimdi adam içinden geçeni söylüyor tehdit üstüne tehdit federasyon bu tarz olaylara müdahale etmeli ...Adam hakemi vururdum dedi hiçbir yaptırım olmadı kafasına göre takılır tabi bu ve bunun kafa yapisindaki keneler yüzünden türk futbolu hicbiryere gelemez ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt