Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En kötü bedavaya Kabore ye çökeriz Banega olmazsa Seri kiralanır
Kabore Seri Belhanda olur

Vedat'a 6m + veriyorlarsa alsınlar durmasınlar.''Bakın bizim topçuya bunlar veriliyor,değeri bu.'' diyen şark kurnazı Rize yönetimi satın güzel kardeşim hiç durmayın.Bunların bir tarafı çarşafa dolaştı bu sene satılmayacak seneye bedava gidecek diye.

Fernando için monchi 5 verirse banega için kaç ister biraz düşünün bakalım

Yaw knk sinan gumusun bile 20 25 mac oynadigi bir kadromuz var
Vedat ta 50mac oynarim diye gelmiyordur
Ben diyorum ki bize gelseydi yine rahat 25 30mac sure bulurdu
Feneri sirf fazla oynayacagim diye tercih etmesi bana anlamsiz geliyor bizde de oynayabilir
geçen sene forvetimiz olsa feg kesik yemese sinan kaç maç oynardı

ben de diyorum ki eğer haberlerin doğru olduğunu varsayarsak bu herifin fikrini ne değiştirdi geceden sabaha 2 ihtimal var

Para+oyuncunun rolü

2. İhtimal ise
Herif hiç bize gelmek istemiyordu parada anlaşamadılar bizim üzerimizden tehdit etti yani fikri hep fbden yanaydı

Madem Fernandoyu bu kadar istiyorlar o vakit banega+2mye bu is biter .

Sevilla fernandoya para falan vermez.Önce Banegayı bize 8-9 a verip sonra fernandoyu beleşe almaya çalışıyorlar.

Bence bu transferler birbirinden bağımsız Fernando Sevilla ya gitmek istiyor ve görüşmeler oluştu, biz iyi satış yapmadan alamıyoruz zaten banegayı

Feg de 2 ay sürmüştü inşallah sonlarıda benzer. (Banega)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

geçen sene forvetimiz olsa feg kesik yemese sinan kaç maç oynardı

ben de diyorum ki eğer haberlerin doğru olduğunu varsayarsak bu herifin fikrini ne değiştirdi geceden sabaha 2 ihtimal var

Para+oyuncunun rolü

2. İhtimal ise
Herif hiç bize gelmek istemiyordu parada anlaşamadılar bizim üzerimizden tehdit etti yani fikri hep fbden yanaydı

Oyleyse buyuk karaktersizlik yapmis olur
Gerci rodop hala ikna edemediler fln diyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt