Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rize' yaptığımız son teklif sabit kalmalı Vedat'a da bu son durum söylenmeli bize gelmek istiyorsan bekle denmeli. kesinlikle gaza gelip fiyat artırmaya gerek yok. Fenerden de bir cacık olmaz en son muhtar zamanında da bizim taraftar ağlıyordu sonuçta fener yine bir yol olmadı.

Şu Totti gibi De Rossi gibi adamların forma ve kulüp aşkına bayılıyorum. Adamlar her konuda profesyonel yaşıyorlar ama takımından taraftarından vazgeçmiyorlar. Helal olsun.

wallahi baydi artik ya, sanki 19 yasindaki ibrahimovic icin yarisiyoruz.

Arkadaşlar bu mitroglou adam gibi idman yese bu vedattan aşağı mı top oynayacak ya.

Bence fazlasını da oynar
Vedat'ın artısı pres yapması, koştu mu it gib koşuyor. Mitro koşmayı uzun yıllar önce bıraktı. Yoksa fizik açısından aşağı kalır yanı yok

Aylardir calisiyoruz ve planlarimiz hazir diyorlar ama ben hala bir icraat goremedim, bonservissiz aldiklari adamlar rotasyon oyunculari... hala bir satis yok

Torino maaşının yarısını ödeyerek kiralamaya çalışıyor Nainggolan ı bence hemen çökmek lazım

Emre Akbaba transferinin aynisi. Galatasaray istiyor fenerbahce istiyor. Oyuncunun Galatasaray da oynama isteyi basina düstü. fenerin teklifi daha cazip. Sonunda 4-5 Milyon bize girecek bunun için ugrasiyorlar. Istemiyorum lan muric furic. Gidin fransa 2. Liginin 6-7 en fazla gol atan oyuncularindan birini alin gelin.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt